Larisa Iordache: ”În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză … cu greu mai speram la o revenire, însă…”

Celebrități, CoolNews
share

”Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.
În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză… cu greu mai sperăm la o revenire, însă…
Ai nevoie de niște oameni care să creadă în tine. Așa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunțat niciodată să creadă în mine, să mă susțină exact așa cum am eu nevoie. Și să îmi dăruiască bunătatea și dragostea lor față de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulțumesc! Sunteți cei mai tari, vă iubesc!

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc!

Și nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor  cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost de culoarea la care noi am sperat.

Important este sa credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere. Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos. Vă iubesc!

Vă mulțumesc vouă , tuturor! Pentru energia voastră pozitivă , pentru mesajele voastre și cuvintele pe care mi le scrieți”, a comentat, duminică, Larisa Iordache, pe Facebook.

Larisa Iordache este dublă campioană europeană la Mersin, titluri câștigate la bârnă și sol, în cadrul finalelor pe aparate de duminică. Larisa Iordache a urcat pe podium și în finala de la sărituri, pe treapta a doua.

La bârnă, medalia de argint i-a revenit Silviei Sfiringu, prima reușită individuală importantă la nivel de senioare.
Ioana Stănciulescu și Antonia Duță au terminat pe 5 la sărituri, respectiv sol.

O altă performanță remarcabilă a fost reușită de Ana Maria Bărbosu. Aceasta a obținut 4 medalii de aur din 4 posibile în finalele pe aparate ale junioarelor de la Mersin. Sportiva noastra și-a adjudecat titlurile la sărituri, paralele, bârnă și sol.

Articole similare

Surpriza pe care Thalia i-a făcut-o Nadiei Comăneci - VIDEO

Thalia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste latino din lume a mărturisit că este una ...

Aur pentru Larisa Iordache

Larisa Iordache a câştigat medalia de aur la bârnă, duminică, la Cupă Mondială de gimnastică artisti...

Larisa Iordache, campioană mondială la bârnă

Larisa Iordache a cucerit medalia de aur la bârnă, duminică, la Cupa Mondială Challenge. Competiția ...