Confidenţialitate

LAN PARTY ajunge la a 20-a ediție pe 16 noiembrie

CoolNews
share

În ultimii ani, jocurile video (electronic games/eSports) au luat amploare, la nivel mondial existând deja numeroase competiţii: World Cyber Games, Electronic Sports World Cup, World eSports Games, The International Dreamhack etc.

Nevoia unei competiții accesibile tinerilor și pasiunea pentru gaming și IT au făcut ca o mână de studenţi să pună bazele unui eveniment ce avea să ajungă o tradiţie pentru Liga Studenţilor Electroniști. Astfel, apare LAN PARTY, cea mai mare competiție de gaming din România creată de o organizaţie non-profit!

Un eveniment devenit deja traditie in randul pasionatilor de jocuri video si IT, LANParty reunește sute de jucători, având, ediție de ediţie, sponsori și premii pe măsură. Evenimentul îi vizează, în primul rând, pe toţi tinerii care domină scena de luptă a celor mai mari bătălii online. Aceia care au în sânge dorinţa de a câștiga sunt așteptați la o întrecere pe care nu o vor uita prea curând și la care vor dori să vină în fiecare an, participarea fiind GRATUITA.

Ajuns la ediția aniversară cu numărul 20, adună la an de an peste 500 de jucători și sponsori, sute de voluntari și vizitatori. Suntem pregătiți pentru THE GREAT RETURN, după cum spune și numele acestei ediții, iar LANParty v.20 Codename „THE GREATE RETURN” găzduiește și anul acesta:

  • 3 competiții 5v5 de LoL, CS și Dota
  • 2 competiții 1v1 de FIFA și HEARTHSTONE
  • Competiție de APEX (înscrierea se face pe loc)
  • Concurs de COSPLAY

Am pregătit atât pentru participanții la competiții, cât și pentru vizitatorii prezenți la eveniment extrageri și tombole cu premii și numeroase surprize așa că tot vă așteptăm în aces weekend, pe 16 noiembrie 2019, în Rectoratul Universității Politehnica din București (corp AN), la cea mai tare competiție de gaming din București.

Articole similare

Elevii ar putea face cursuri de programare și tehnologia informației la liceu

Elevii ar putea face cursuri de programare și tehnologia informației la liceu. Asta propune Asoci...

,,IT Capitolul 2” se pregăteşte să facă istorie pe marile ecrane din 6 septembrie

Un film care a redefinit și depășit barierele genului său, „IT” a devenit o parte integrantă a cultu...

”It Chapter 2” ajunge în septembrie în cinematografe - VIDEO

Unul dintre cele mai reușite filme horror din ultima vreme continuă  în septembrie. ”It Chapter 2” v...