Advertisement
Advertisement

Lady Gaga a povestit în premieră despre scena ștearsă din House of Gucci: „Am făcut dragoste cu Salma Hayek!”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Lady Gaga, starul House of Gucci, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit recent că a pledat pentru o scenă de sex cu co-starul Salma Hayek în film. Chiar în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live! de luni, Gaga a spus că a filmat o scenă de sărut care nu a mai ajuns în film.

Gaga, care o interpretează pe Patrizia Reggiani în filmul regizat de Ridley Scott, a spus că momentul are loc după ce personajele lor primesc un telefon prin care îi informează că tentativa lor de asasinat asupra fostului soț al lui Reggiani, Maurizio Gucci, a avut succes. Atunci cele două femei sărbătoresc cu un sărut surpriză.

Imitând personajul ei cu accent italian, Gaga a recreat modul în care i-a spus lui Hayek, 55 de ani, despre improvizarea unui sărut: „Nu voi uita niciodată când i-am spus… : „Bine, ascultă, înainte de a filma această scenă, vreau doar să ne punem de acord să facem ceva împreună. Și ea spune: „Bine! Ce vrei să faci?” Și i-am spus: „Uite, mă gândeam, după moare Maurizio și primești apelul care te anunță că e mort, să mă apropii de tine și te sărut”. Ea spune: „Ce?!”

Am făcut dragoste cu Salma Hayek”, a spus Gaga zâmbind în timp ce mulțimea aplauda. „Sunt ca acel copil cu adevărat enervant de la școală, care se laudă că a făcut-o cu fata aceea populară, dar nu are nicio dovadă! Va trebui să intru în lucrurile lui Ridley [pentru a obține filmarea]”.

Gaga a declarat recent despre House of Gucci: „Există o latură întreagă a acestui film pe care nu ați văzut-o unde [personajul lui Hayek] Pina și cu mine am dezvoltat o relație sexuală. Bine, da, filmul regizorului — cine știe. Acesta este o mărturie pentru el ca regizor pentru că ne-a permis să facem asta și îmi amintesc că am fost pe platourile de filmare cu Salma și i-am spus: „Deci, după ce Maurizio moare, totul între noi se încinge”.

Într-un interviu pentru Variety în luna mai, Hayek a dezvăluit că a filmat scene care nu au ajuns niciodată în forma finală a filmului. „Cred că ne-am distrat foarte mult retrăind scene care nici măcar nu sunt în film, iar [Gaga] este o profesionistă și abia așteptam să ajung pe acel platou”, a spus Hayek atunci. „Chiar abia așteptam să urcăm pe platourile de filmare, să o facem împreună și să jucăm una pentru cealaltă.

Lady Gaga va juca în filmul biografic „House Of Gucci”, alături de alți actori cunoscuți

 

sursa foto: AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES; DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES

Articole similare

Lady Gaga a fost dată în judecată de femeia care i-a găsit câinii pentru că nu i-ar fi plătit recomp...

Femeie care i-a găsit și returnat buldogii francezi furați lui Lady Gaga, o dă acum în judecată pent...

Primele imagini din filmul „Joker 2”. Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn?

Regizorul filmului „Joker”, Todd Phillips, a oferit publicului primele imagini cu Lady Gaga în parte...

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului „TOP GUN: MAVERICK”

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră „Top Gun: Maverick”, unul dintre cele m...