Confidenţialitate

Lady Gaga a povestit în premieră despre scena ștearsă din House of Gucci: „Am făcut dragoste cu Salma Hayek!”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Lady Gaga, starul House of Gucci, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit recent că a pledat pentru o scenă de sex cu co-starul Salma Hayek în film. Chiar în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live! de luni, Gaga a spus că a filmat o scenă de sărut care nu a mai ajuns în film.

Gaga, care o interpretează pe Patrizia Reggiani în filmul regizat de Ridley Scott, a spus că momentul are loc după ce personajele lor primesc un telefon prin care îi informează că tentativa lor de asasinat asupra fostului soț al lui Reggiani, Maurizio Gucci, a avut succes. Atunci cele două femei sărbătoresc cu un sărut surpriză.

Imitând personajul ei cu accent italian, Gaga a recreat modul în care i-a spus lui Hayek, 55 de ani, despre improvizarea unui sărut: „Nu voi uita niciodată când i-am spus… : „Bine, ascultă, înainte de a filma această scenă, vreau doar să ne punem de acord să facem ceva împreună. Și ea spune: „Bine! Ce vrei să faci?” Și i-am spus: „Uite, mă gândeam, după moare Maurizio și primești apelul care te anunță că e mort, să mă apropii de tine și te sărut”. Ea spune: „Ce?!”

Am făcut dragoste cu Salma Hayek”, a spus Gaga zâmbind în timp ce mulțimea aplauda. „Sunt ca acel copil cu adevărat enervant de la școală, care se laudă că a făcut-o cu fata aceea populară, dar nu are nicio dovadă! Va trebui să intru în lucrurile lui Ridley [pentru a obține filmarea]”.

Gaga a declarat recent despre House of Gucci: „Există o latură întreagă a acestui film pe care nu ați văzut-o unde [personajul lui Hayek] Pina și cu mine am dezvoltat o relație sexuală. Bine, da, filmul regizorului — cine știe. Acesta este o mărturie pentru el ca regizor pentru că ne-a permis să facem asta și îmi amintesc că am fost pe platourile de filmare cu Salma și i-am spus: „Deci, după ce Maurizio moare, totul între noi se încinge”.

Într-un interviu pentru Variety în luna mai, Hayek a dezvăluit că a filmat scene care nu au ajuns niciodată în forma finală a filmului. „Cred că ne-am distrat foarte mult retrăind scene care nici măcar nu sunt în film, iar [Gaga] este o profesionistă și abia așteptam să ajung pe acel platou”, a spus Hayek atunci. „Chiar abia așteptam să urcăm pe platourile de filmare, să o facem împreună și să jucăm una pentru cealaltă.

Lady Gaga va juca în filmul biografic „House Of Gucci”, alături de alți actori cunoscuți

 

sursa foto: AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES; DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES

Articole similare

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului „TOP GUN: MAVERICK”

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră „Top Gun: Maverick”, unul dintre cele m...

Lady Gaga renunță la filtre și machiaj pe Instagram

Lady Gaga renunță la filtre și machiaj pe Instagram, iar postarea ei devnine rapid virală! În mai pu...

Lady Gaga lansează o ediție aniversară a albumului "Born This Way"

Lady Gaga a lansat ediția specială a albumului ”Born This Way The Tenth Anniversary”. Ediția aniv...