Confidenţialitate

La mulţi ani, Tiësto!

Celebrități, CoolNews
share

Tiësto este un DJ născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969. El a dezvălui că a devenit DJ pentru că îi place să împărtășească muzica cu ceilalți oameni.

În 2003 Tiësto a devenit cunoscut oficial drept primul DJ din lume care a organizat un eveniment cu o prestație solo într-un stadion cu mai mult de 25.000 de oameni. DVD-ul „Tiësto in concert” a primit discul de aur în țara lui natală, la fel și single-ul „Traffic„, prima melodie instrumentală din ultimii 23 de ani care a ajuns numărul 1 în topuri. În 2003 Tiësto a câștigat 3 premii la TMF-Awards (Olanda și Belgia), 2 premii la Dutch DJ Awards, 1 premiu la MTV Europe Awards și a fost votat din nou DJ-ul numărul 1 din lume în Top 100 al revistei DJ Magazine.

În 2007 „Elements Of Life” apare pe piață și se vinde în 72.000 de copii doar la apariție. Albumul conține piese deja cunoscute publicului precum „Dance4Life” sau „He’s a Pirate„, piesa din coloana sonoră a filmului „Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort„.

La data de 08-08-2008 Tiësto intra în istorie ca fiind primul DJ din lume care a concertat pe celebra Arena O2 din Londra, concertul facând parte din turul de promovare a compilatiei In Search Of Sunrise 7.

În 2015, DJ-ul a primit premiul Grammy la categoria Best Remixed Recording, Non-Classical, pentru remixul piesei „All of Me (Tiesto’s Birthday Treatment Remix)„.

Articole similare

Throwback - 16 ani de la lansarea Adagio For Strings

În momentul în care ești la un festival și auzi primele beat-uri, primul lucru pe care-l faci e să r...

SAGA FESTIVAL 2020: CÂND ARE LOC, CINE SUNT ARTIȘTII CARE VOR VENI ȘI CÂT COSTĂ PREȚUL BILETELOR...

SAGA FESTIVAL este cel mai nou festival anunțat în România și singurul festival de EDM din București...

Cine sunt artiștii care vor veni la SAGA FESTIVAL, cel mai mare festival de muzică electronică din B...

În 2020 SAGA FESTIVAL va avea prima ediție la București, în Parcul Izvor, între 5 și 7 iunie. Art...