La mulţi ani, Tiësto!

Celebrități, CoolNews
share

Tiësto este un DJ născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969. El a dezvălui că a devenit DJ pentru că îi place să împărtășească muzica cu ceilalți oameni.

În 2003 Tiësto a devenit cunoscut oficial drept primul DJ din lume care a organizat un eveniment cu o prestație solo într-un stadion cu mai mult de 25.000 de oameni. DVD-ul „Tiësto in concert” a primit discul de aur în țara lui natală, la fel și single-ul „Traffic„, prima melodie instrumentală din ultimii 23 de ani care a ajuns numărul 1 în topuri. În 2003 Tiësto a câștigat 3 premii la TMF-Awards (Olanda și Belgia), 2 premii la Dutch DJ Awards, 1 premiu la MTV Europe Awards și a fost votat din nou DJ-ul numărul 1 din lume în Top 100 al revistei DJ Magazine.

În 2007 „Elements Of Life” apare pe piață și se vinde în 72.000 de copii doar la apariție. Albumul conține piese deja cunoscute publicului precum „Dance4Life” sau „He’s a Pirate„, piesa din coloana sonoră a filmului „Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort„.

La data de 08-08-2008 Tiësto intra în istorie ca fiind primul DJ din lume care a concertat pe celebra Arena O2 din Londra, concertul facând parte din turul de promovare a compilatiei In Search Of Sunrise 7.

În 2015, DJ-ul a primit premiul Grammy la categoria Best Remixed Recording, Non-Classical, pentru remixul piesei „All of Me (Tiesto’s Birthday Treatment Remix)„.

Articole similare

”Don't Let Daddy Know” ajunge în București, după Olanda, Marea Britanie, Thailanda, India și Spania...

Tiesto și Don Diablo sunt vedetele ”Don't Let Daddy Know” care vor transforma proaspăt inauguratul...

Remix-ul lui Tiesto pentru Silence - 18 ani de la lansare

Daca privim inapoi o sa realizam ca multe lucruri sunt diferite. In 2000 nu exista Facebook, nu avea...

Once Upon A Time... TIESTO

In 1997 Tiesto si Arny Bink au pus bazele Black Hole Recordings, label-ul care a lansat uriasele suc...
X