La mulți ani, Rita Ora!

Celebrități, CoolNews
share

De origine kosovară, artista Rita Sahatçiu Ora, care și-a păstrat pentru scenă numele ceva mai simplu, Rita Ora, împlinește azi 27 de ani.

Albumul său de debut, ”Ora”, a intrat direct pe primul loc în Marea Britanie și conține hiturile „R.I.P.” și „How We Do”. Nu sunt prea multe despre Rita Ora care să nu fi ajuns deja în atenția fanilor, fiind o prezență constantă în presă, mai ales că este și jurat în showul X Factor, difuzat de rețeaua ITV. Ea s-a alăturat casei de discuri Roc Nation când avea 18 ani. Doar că îi mai place așa mult acolo, iar în 2015 a lăsat să iasă la iveală și un mic scandal intern. Atunci, Rita Ora a depus o plângere la Curtea Superioară din Los Angeles în care susținea că se consideră „orfană”, abandonată de Roc Nation, care manifestă interes în managementul sportiv şi Tidal, serviciu de streaming aflat în competiţie cu Spotify şi Apple Music.

În 2013, Rita Ora a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea album al său, „I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Rita Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu patru single-uri pe prima poziţia în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

În urmă cu doar câteva zile, Rita Ora a atras toate privirile la MTV EMA. Prezentatoarea MTV EMA de anul acesta a schimbat nu mai puțin de 13 ținute de-a lungul galei ce a avut loc la Londra.

Una dintre cele mai neașteptate ținute ale serii a fost cu siguranță cea de gagică proaspăt ieșită de sub duș. Combinată cu apariția pe covorul roșu, combinația a fost suficient de șocantă cât să devină virală.

Articole similare

Serialul F.R.I.E.N.D.S a împlinit 25 de ani de la lansare

Fani ai serialului, F.R.I.E.N.D.S., bucurați-vă! Aveți un motiv considerabil de sărbătoare. Seria...

Irina Rimes: ”Telefonul vostru a fost așa de mișto în ziua aia, pentru că ați fost singurii care nu ...

Am sunat pe Irina Rimes, fix de ziua ei, doar că n-am realizat că ar trebui să-i spunem și ”La mulți...

Happy Birthday Sir Richard Branson! - VIDEO

A very happy birthday to our founder Richard Branson from all of us at Virgin Radio Romania. You liv...
X