Confidenţialitate

La mulți ani de Sf. Andrei! Vezi aici cele mai haioase urări pentru sărbătoriții zilei

CoolNews, NEWS
share

La mulți ani, Andrei/Andreea! Astăzi este ziua a peste 700.000 de români, iar dacă ai cunoscuți care poartă numele Andrei, Andreea sau alte derivate, nu rata ocazia să le transmiți mesaje de la mulți ani!

În caz că ai nevoie de ajutor, uite aici:

  • „La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!”
  • „Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire / Ți-am împletit un „La Mulți Ani” aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”
  • „La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”
  • „Un cer albastru fără nori, / În calea ta să fie, / Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

Dacă totuși vrei ceva mai altfel, mai avem și aici câteva propuneri:

  • „Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”
  • „La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”
  • „Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”
  • „Astăzi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”
  • „De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”
  • „Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!”

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

NICULAE ÎNTREABĂ: PENTRU CE IUBEȘTI PRIMĂVARA?

Pentru că pe 1 nu a fost în studioul Virgin Radio România, Andrei Niculae nu a fost îngreunat din a ...

Niculae întreabă: Mă simt atât de singur încât...

Un început de săptămână deloc trist pentru Andrei Niculae și gașca lui de prieteni de pe whatsapp. Î...

NICULAE INTREABA: "CE AI FACE DACA TI-AI PIERDE JOBUL?"

Prima intrebare din emisiunea lui Andrei Niculae de astazi a fost ceva mai reala, dupa cum a pomenit...