Confidenţialitate

La distanta, dar impreuna, organizatorii Fuckup Nights din 6 orase din Romania se unesc virtual si organizeaza o editie specială a evenimentului, de carantina, la nivel national

CoolNews
share

E cert, aceasta perioada este fara precedent pentru fiecare dintre noi. Dar cum orice criza da tonul lucrurilor facute „pentru prima oara” si noi avem parte zilnic de premiere, de activitati pe care invatam sa le facem altfel.

Fuckup Nights Romania da drumul camerei si microfonului si isi invita comunitatea la premiera editiei de carantina, reunind echipele de organizare din Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Oradea si Timisoara

Daca este ceva ce am invatat deja la Fuckup Nights, aceasta este ca atunci cand esecul te doboara de sapte ori, tu trebuie sa te ridici de opt ori, de fiecare data mai puternic. Ghidati de aceasta mantra, organizatorii Fuckup Nights din cele sase orase ale Romaniei unde au loc in prezent evenimentele au decis sa puna laolalta nereusitele profesionale ale invitatilor lor de pana acum – antreprenori si corporatisti din toate colturile tarii. Primul rezultat se va vedea online, live pe 16 aprilie, incepand cu ora 19:00, aici, de pe canapeaua fiecarui participant. Evenimentul este gratuit si va fi sustinut in limba romana.

In semn de apreciere pentru aceasta editie, participantii pot contribui cu o donatie aici, mentionand in comentarii: Fuckup Nights Romania. Fondurile colectate vor fi directionate catre  Zi de bine, ONG care ajuta spitalele si personalul medical cu echipamente medicale si de protectie, dezinfectante si teste de diagnosticare in lupta cu COVID-19.

 

Articole similare

Cum arată topul Shazam la început de săptămână în România

În fiecare început de săptămână vă aducem TOPUL Shazam în România, adică cele mai căutate melodii de...

Ministrul Sportului a devenit viral după ce i-a căzut telefonul la un interviu video - VIDEO

Ministrul Stroe a devenit viral după ce, la un interviu pentru PROX, acestuia i-a căzut telefonul și...

PROIECT: Care sunt regulile pe care va trebui să le respectăm la terasă de la 1 iunie

De la 1 iunie, data la care Guvernul a anunţat că va permite redeschiderea localurilor, fiecare patr...