Confidenţialitate

La 3 ani de Virgin Radio Romania, cele mai tari momente trăite împreună!

CoolNews, Viral
share

Numărul de WhatsApp Virgin Radio Romania0734.666.000 – este inundat de mesaje primite de la cei mai cool ascultători, deveniți în ultimii trei ani prietenii The World Famous Virgin Radio. La fel și inboxul și wall-ul nostru de Facebook. Pe tot parcursul zilei, în direct la radio, alegem câștigătorii unor hanorace originale Virgin Radio Romania, dintre toți prietenii care ne trimit mesaje fie în comentarii publice pe Facebook, fie direct pe WhatsApp.

Dacă ești fan Instagram, dă-ne tag @virginradioromania cînd adaugi amintirile tale într-un post sau story și intri automat în concurs până la finalul zilei de 9 ianuarie.

”Mă uitam live pe Facebook în dimineața în care v-ați lansat….. Pfffff…. Ce emoții…. Parcă erați câștigători de Oscar…. Super tare…. Vă ascult muzica bună”, ne-a spus Flo din Miercurea Ciuc.

”Eram în birou, la serviciu, și în timp ce ascultam Virgin Radio Romania, a intrat directorul și mi-a zis că mi-a mărit salariul. Asta la 2 luni după ce i-am cerut lucrul ăsta. Am zis că în sfâșit se întâmplă! 🤣 Asadar, un motiv de bucurie și radioul pe fundal. Mă simțeam like a boss”, și-a amintit Tatiana din Orșova.

Chiar dacă nu am fost împreună din prima zi de emisie Virgin Radio în România, am reușit să ne împrietenim de la prima ascultare.

”Cea mai tare amintire cu voi e de atunci când plecam de la un eveniment unde era doar muzică populară. Am pornit radioul din mașina … și aud Armin. OMG!!! avea o emisiune seara/noaptea și a fost insta love. O gură de aer proaspăt ❤”, mărturisește Nana din București.

”La mulți ani, THE WORLD FAMOUS VIRGIN RADIO 🍾🎉🔥 Eu vă ascult cam de vreo 2 ani cred, dar am început să interacționez pe insta și wapp cu voi cam de vreun an, interacțiune răsplătita cu nume dat pe post dimineața la băieți, după un tag de la ATP Finals pe Dance Monkey, cu being on air la Liza și Fere, când am câștigat la PlajDJ și, nu în ultimul rând, cu un hanorac de la cea mai mișto DJ-iță din România, Reme”, ne-a povestit un alt prieten într-un mesaj trimis la 0734.666.000.

”V-am auzit prima dată anul trecut, când povesteați despre cum pot fi rezolvate anumite probleme intime, ale femeilor, cu pătrunjel sau usturoi 🤣🙈. Între timp am câștigat la voi un tricou și un hanorac. Vă mulțumesc, sunteți minunați”, ne-a scris Miha, din Brașov.

Care e cea mai tare amintire a ta legată de Virgin Radio Romania? Povestește-ne direct pe Facebook sau WhatsApp!

https://youtu.be/7MNcKqCXi5Y

Articole similare

"Game Of Thrones”: 10 ani de la lansare. Vom vedea peste 150 de videoclipuri inedite

Se fac 10 ani de la lansarea serialului fenomen "Game Of Thrones", așa că se va sărbători intens. ...

Se caută cel mai mare fan „James Bond” 

Se caută cel mai mare fan „James Bond”! Un site american dă 1.000 de dolari celui care va reuşi s...

Câți ani împlinește azi păpușa Ken, partenerul lui Barbie

Arată la fel de bine ca acum 60 de ani. Păpușa Ken, partenerul lui Barbie, își sărbătorește azi z...