Kungs, David Guetta și Izzy Bizu lansează “All Night Long”

CoolNews, Muzică
share

Kungs este DJ-ul și producătorul din spatele hiturilor „This Girl”, „Never Going Home” și „Substitution” cu Purple Disco Machine, care au adunat miliarde de stream-uri în întreaga lume. El este un mare admirator al lui David Guetta. De la întâlnirea din 2016, cei doi au creat o relație singulară.

Deși Valentin Brunel, alias Kungs, beneficiază de expertiza și sfaturile creierului din spatele hiturilor globale precum „Titanium” cu Sia sau, mai recent, „I’m Good (Blue)” cu Bebe Rexha, el își urmărește propria carieră, afirmându-și identitatea unică de DJ și producător pe noua scenă electronică din Franța și din întreaga lume.

Reunind două generații ale scenei French Touch, „All Night Long” este un imn de dans care combină melodii captivante, producție plină de energie și voci pop pline de suflet. Sinergia rafinată a lui Kungs și David Guetta, marcată de colaborarea lor de lungă durată, oferă platforma perfectă pentru vocea unică a lui Izzy Bizu, care îmbină pop hooks cu vibrații indie peste versuri sincere și sincere.

„All Night Long” a început cu dorința celor trei artiști de a crea un imn unificator care să sărbătorească festivitatea, lipsa de griji și dorința. Lucrând de la distanță între Paris, San Diego, Miami și Londra, proiectul a luat contur în jurul filozofiei de a face oamenii să danseze.

Articole similare

David Guetta este din nou pe primul loc în DJ Mag Top 100

Pentru al doilea an consecutiv, David Guetta este pe primul loc în DJ Mag Top 100, la 10 ani după pr...

Ziua Franței. Care sunt cei mai cunoscuți DJ francezi

14 iulie este Ziua Franței. În 1789, la această dată, revoluţionarii ocupau fortăreaţa Bastilia, cel...

Festivalul EXIT 2021, succes cu 180.000 de participanți (VIDEO)

David Guetta, DJ Snake, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Sabaton, Paul Kalkbrenner şi Maceo Plex au ...