Confidenţialitate

Knife Party completează line-up-ul de la Awake Festival

CoolNews, Muzică
share

Knife Party este cel mai nou nume care se alatură artiștilor din prima ediție AWAKE. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alți peste 30 de artiști urmând să urce pe scenele ce vor fi amenajate în parcul castelului Teleki, în primul weekend din septembrie.

Duo-ul australian de muzică electronică Knife Party se va afla la prima sa vizită în România, însă cei doi membri sunt deja familiarizați cu publicul din țara noastră, Rob Swire și Gareth McGrillen fiind totodată doi dintre componenții trupei Pendulum, headliner al editiei B’ESTFEST Summer Camp 2011.

Cei doi s-au întâlnit în 2002 și de atunci au început să lucreze împreună în diferite proiecte muzicale, ajungând într-un final să pună bazele trupei Pendulum. Knife Party a apărut ca proiect secundar, în 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi să se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe.

Knife Party a fost inclus în clasamentul celor mai buni 100 de DJ de catre DJ Magazine, colaborând de-a lungul timpului cu artiști precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire și Gareth McGrillen au lansat împreuna 5 EP-uri și un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe poziția a doua în US Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des întâlnit în line-up-urile festivalurilor de muzică.

Knife Party vor urca pe scenă în prima zi a festivalului, în aceeasi zi cu Aeroplane, în timp ce sâmbătă vor cânta Subcarpati, Modestep și Mazde, urmând ca festivalul să se încheie cu show-urile lui Tom Odell și Dirtyphonics.

Pogramul festivalului este disponibil incepand de astazi pe site-ul www.awakefestival.ro, si tot incepand de astazi, devin disponibile si bilete de o zi, la pretul de 75 de lei in presale.

Articole similare

AWAKE FESTIVAL, primul festival de muzică din România care se anulează

AWAKE FESTIVAL a decis să anuleze cea de-a patra ediţie a evenimentului. Aceasta era programată într...

AWAKE începe azi pe Domeniul Teleki din Gornești

Trei zile de distracție și inspirație îi așteaptă pe cei face vin la Festivalul AWAKE, anul acesta t...

Programul pe zile la Awake Festival

Prima ediție a festivalul Awake va debuta pe 1 septembrie, în parcul castelului Teleki, din Gornești...