Confidenţialitate

Killa Fonic și WRS lansează “Maui” (VIDEO)

Muzică
share

După succesul avut cu “Amore”, o piesa lansată în colaborare cu Ilkan Gunuc, wrs (Andrei Ursu, pe numele real) revine cu un vibe asemănător, de data aceasta alături de Killa Fonic.

“Cand am început să scriu piese, nu îmi imaginam cât de magice vor fi unele momente, mai ales ca voi colabora cu oameni care mă inspiră atât de tare. Mi-aș fi dorit să fiți în studio când am avut sesiunea cu Killa, să fi simțit vibe-ul. Just wow! Bine, mai mult ca sigur se simte și din piesă.

Noi doi ne doream de mult timp să colaboram, de când i-am arătat ideile mele, încă dinainte să îmi fi lansat proiectul, anul trecut. Și mă simt super onorat că s-a întâmplat acum. Demo-ul cred că în maxim două ore a fost gata, pentru că atunci când e chimie totul merge super repede.

Ne continuăm liniile unul altuia, iar când Killa mi-a explicat versurile în italiană mi s-a părut un puzzle completat perfect. Aș vorbi foarte mult despre atmosfera din studio pentru că efectiv iubesc locul ăla. Piesa este despre un loc ideal din mintea noastră unde ne refugiem când ni se ia de lume, iar noi l-am asociat cu Maui, insula din Hawaii. Sper că o să ajungem acolo și fizic, cât mai curând, și să dăm blană piesa asta pe plaja.”, a declarat wrs.

Muzica și versurile piesei au fost scrise de wrs, alături de Killa Fonic și Costel Dominteanu.

Articole similare

OG Eastbull lansează noul single în colaborare cu Killa Fonic – Radio Sexy

OG Eastbull revine cu noul single în colaborare cu Killa Fonic – „Radio Sexy” - piesă ce va face fie...

Ucraina a câştigat Finala Eurovision 2022! România s-a clasat pe 18

România a trăit din nou emoțiile finalei Eurovision Song Contest, cea mai mare competiție muzicală d...

Eurovision 2022 | Primele declarații ale lui WRS după calificarea României în finală

13 cu noroc: România este în finala Eurovision 2022! wrs a impresionat pe scena arenei Pala Olimpico...