Confidenţialitate

Killa Fonic și WRS lansează “Maui” (VIDEO)

Muzică
share

După succesul avut cu “Amore”, o piesa lansată în colaborare cu Ilkan Gunuc, wrs (Andrei Ursu, pe numele real) revine cu un vibe asemănător, de data aceasta alături de Killa Fonic.

“Cand am început să scriu piese, nu îmi imaginam cât de magice vor fi unele momente, mai ales ca voi colabora cu oameni care mă inspiră atât de tare. Mi-aș fi dorit să fiți în studio când am avut sesiunea cu Killa, să fi simțit vibe-ul. Just wow! Bine, mai mult ca sigur se simte și din piesă.

Noi doi ne doream de mult timp să colaboram, de când i-am arătat ideile mele, încă dinainte să îmi fi lansat proiectul, anul trecut. Și mă simt super onorat că s-a întâmplat acum. Demo-ul cred că în maxim două ore a fost gata, pentru că atunci când e chimie totul merge super repede.

Ne continuăm liniile unul altuia, iar când Killa mi-a explicat versurile în italiană mi s-a părut un puzzle completat perfect. Aș vorbi foarte mult despre atmosfera din studio pentru că efectiv iubesc locul ăla. Piesa este despre un loc ideal din mintea noastră unde ne refugiem când ni se ia de lume, iar noi l-am asociat cu Maui, insula din Hawaii. Sper că o să ajungem acolo și fizic, cât mai curând, și să dăm blană piesa asta pe plaja.”, a declarat wrs.

Muzica și versurile piesei au fost scrise de wrs, alături de Killa Fonic și Costel Dominteanu.

Articole similare

Killa Fonic lansează noul album ”2089”

Killa Fonic revine cu noul său album, ”2089”, un fusion de piese tehno și pop pe care artistul și-a ...

SENET, SPIKE și KILLA FONIC au lansat "Jumătăți" - VIDEO

SENET își face debutul în peisajul muzical românesc cu „Jumătăți”. „Jumătăți” vorbește despre iub...

Ian, Azteca și Killa Fonic lansează un remake după "FENDI" de la R3HAB, Rakhim și Smokepurpp

Ian, Azteca și Killa Fonic se alătură remake-ului piesei FENDI, lansat cu două luni în urmă de R3HAB...