Kevin Spacey le răspunde celor care acuză “House of Cards” că împrumută idei de la Donald Trump

CoolNews, Filme
share

Multă lume acuză serialul american “House of Cards” că ar împrumuta idei din ceea ce se întâmplă pe scena policită din Statele Unite ale Americii. Acuzațiile se referă, în special, la faptul că serialul ar prelua acțiuni ale președintelui Donald Trump.

Kevin Spacey, cel care îl interpretează pe Francis Underwood, în rol principal, a negat acuzațiile și a spus că, din contră, multe dintre întâmplările din serial au loc în viața reală după ce au fost difuzate.

„Nu am simţit niciodată o obligaţie de a concura cu lumea reală. Noi considerăm că reprezentăm un univers alternativ”, a spus Kevin Spacey, marţi seară, în cadrul emisiunii “The One Show”.

„La o anumită perioadă între filmarea episoadelor şi lansarea acestora – una, două, trei, cinci sau şase lucruri pe care le-am prezentat se întâmplă în lumea reală. Întotdeauna spunem: «Oamenii vor crede că am furat ideile din titlurile din presă». Însă, de fapt, se întâmplă invers”, a mai spus Kevin.

Robin Wright, cea care joacă alături de Kevin Spacey, a fost amuzată de faptul că Donald Trump distruge aproape toate scenariile posibile: “Trump ne-a furat toate ideile pentru următorul sezon.”

 

 

Articole similare

HBO îl atacă pe Donald Trump după ce acesta a folosit fonturile Game Of Thrones

HBO răspunde cu gheață și foc la postarea de pe Twitter a președintelui Donald Trump. Liderul de ...

După întâlnirea cu Donald Trump, Kanye West se distanțează de scena politică

Rapperul, susținător înfocat al lui Donald Trump, a anunțat marți că se retrage din politică și de a...

Ultimul trailer House of Cards îți arată ce fel de viață va duce Claire în sezonul final - VIDEO...

Toată lumea se așteaptă la asta: prima femeie președinte al Statelor Unite are o misiune grea și mul...
X