Kendrick Lamar și The Weeknd pregătesc o colaborare pentru „Pantera neagră”

Muzică
share

Filmul „Pantera neagră” va fi lansat în acest an, iar Kendrick Lamar și-a adus deja contribuția cu privire la coloana sonoră a peliculei. Cu toate acestea, în playlist-ul celebrului film produs de Marvel în acest an ar mai putea apărea un nume mare.

Unele dintre piese vor fi  colaborări între Kendrick Lamar și The Weeknd. Chiar dacă nu se știe mai nimic despre colaborări, The Weeknd a postat pe contul de Instagram o imagine din cartea de benzi desenate „Pantera neagră”.

 

Despre The Weeknd  știm că are deja o colaborare cu Marvel din octombrie, când și-a anunțat oficial colaborarea cu aceștia pentru crearea benzilor desenate „Starboy”, denumite după celebrul său hit.

Soundtrack-ul va avea 14 piese dar deocamdată cunoaștem doar două dintre acestea. Până acum am ascultat „All the stars” de la Kendrick Lamar și „King’s dead”, creată de Kendrick Lamar în colaborare cu Jay Rock, Future și James Blake.

Așteptăm însă să vedem dacă colaborarea dintre Kendrick Lamar și The Weeknd pentru piesa „Sidewalks” va contribui la succesul acestui film.

 

Articole similare

Kendrick Lamar a jucat pentru prima dată într-un serial - VIDEO

Primul personaj interpretat de Kendrick Lamar într-un serial a fost rolul de om al străzii. Kendr...

The Weeknd a lansat o colecție exclusivă de haine pentru "My dear melancholy"

Noua lansare a albumului "My dear melancholy" l-a făcut pe The Weeknd să explodeze într-un nou val d...

A trecut Bella Hadid de la The Weeknd la Drake?

Noul album al lui Drake, "Scorpion" scoate destul de multe zvonuri despre viața privată a artistului...
X