Katy Perry a pozat topless! Cântăreața și-a șocat fanii pe Instagram

Celebrități, CoolNews
share

Cântăreața Katy Perry a fost foarte ocupată pe rețelele de socializare zilele acestea. De curând a postat o selecție de fotografii seducătoare la scurt timp după ce a distribuit o serie de imagini pentru a marca ziua de naștere a partenerului ei, Orlando Bloom.

Katy Perry le-a dat palpitații fanilor ei cu cea mai nouă postare de pe Instagram. Artista a împărtășit o selecție de fotografii foarte îndrăznețe pe Instagram.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani, a pozat topless, sprijinită de perete, purtând doar o pereche de pantaloni negri, supradimensionați.

Totuși, ea nu s-a oprit aici și a împărtășit și mai multe fotografii sclipitoare cu cei 148 de milioane de urmăritori ai ei.

În alte fotografii, celebrul jurat de la American Idol și-a arătat decolteul într-un corset roz, în timp ce se apleca seducător spre cameră.

Postarea vine la scurt timp după ce artista a folosit aceeași platformă pentru a-i transmie lui Orlando Bloom un mesaj cu ocazia zilei de naștere.

Katy a postat o serie de imagini – atât amuzante, cât și frumoase – cu actorul de la Hollywood, inclusiv cu cei doi bucurându-se de o excursie cu barca, un prim plan și o fotografie a celor doi în timp ce Orlando era îmbrăcat cu un smoking suav.

Ea a adăugat: „Cea mai fericită aniversare de 45 de ani pentru cel mai amabil, profund, plin de suflet, cel mai sexy și puternic bărbat pe care îl cunosc. Îți mulțumesc pentru că ești o busolă constantă, o ancoră neclintită și aduci joi de vivre în fiecare cameră în care intri.

„Ești iubirea și lumina vieții mele”.

Katy Perry ii cere sfaturi de parenting fostei sotii a lui Orlando Bloom

Cei doi au și un copil, pe fiica Daisy Dove, iar Katy a dezvăluit și porecla pe care a ales-o pentru micuță în timp ce a încheiat postarea spunând: „Mulțumesc vedetelor mele norocoase pentru tine și dragul nostru dd”.

Multe alte vedete au comentat și i-au transmis mesaje actorului, in timp ce el i-a raspuns sotiei sale cu simplul mesaj „Te iubesc”.

Articole similare

Birtney Spears a pozat topless și spune că își dorește copii [FOTO]

Deja este clar că 2022 este anul lui Britney Spears! Vedeta pop a postat pe Instagram, luni (7 marti...

Katy Perry - o înregistrare exclusivă a renumitei piese de la The Beatles, „All You Need is Love”, c...

Pentru sezonul de sărbători de anul acesta, Gap și-a unit forțele cu superstarul pop Katy Perry pent...

Gwyneth Paltrow, topless pentru promovarea colecției ei de bijuterii

Gwyneth Paltrow a pozat topless ca să-și promoveze colecția de bijuterii. Actrița și-a lansat de ...