KAROL G colaborează cu Tiësto pentru “CONTIGO”

CoolNews, Muzică
share

KAROL G colaborează cu Tiësto pentru “CONTIGO”. Creată de Karol G și Pedro Artola și produsă de WeOwnTheCity, povestea țesută în „CONTIGO” este adusă la viață printr-un videoclip captivant cu Karol, Tiësto și Young Miko.

Acest videoclip se scufundă într-o poveste duioasă a unui cuplu cu o conexiune pură și unică, creând o lume intimă în care parcă ar fi singurii oameni care există, izolați de zgomotul lumii. Ei trăiesc și iubesc sărbătorind intens acele sentimente care nu pot fi controlate și care sunt atât de puternice încât depășesc toate obstacolele.

Realizările recente ale lui Karol G stau ca o dovadă a impactului ei fără egal asupra industriei muzicale.
Recent, ea și-a început turneul Mañana Será Bonito Latam, pornind în Mexico City cu o performanță fără precedent: devenind prima artistă femeie care a vândut Estadio Azteca timp de trei nopți consecutiv, cu un număr remarcabil de 80.000 de participanți pe noapte.

Capacitatea remarcabilă a lui Karol de a-și uni baza de fani loiali și de a depăși granițele a fost demonstrată de gestul lor sincer – un banner masiv care poartă cuvintele „no quiero vida si no es contigo”, reluând sentimentul celei mai recente piese ale ei. Moștenirea lui Karol G ca forță de pionierat în industria muzicală continuă să înflorească, inspirând generații să vină cu dăruirea neclintită și realizările sale inovatoare.

Articole similare

Supermodelul Heidi Klum lansează noul ei single produs de TIËSTO

Heidi Klum a străbătut numeroase căi în lunga ei carieră, marcându-și prezența ca supermodel, femeie...

Tiesto și soția sa, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Tiesto și soția sa, modelul Annika Verwest, au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Dj-ul ola...

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice: Headliner Days

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice, Headliner Days, prin care participanții pot...