Karim Benzema, acuzat de ministrul francez de interne de legături cu „Frăția Musulmană”. Fotbalistul spune că îl va da în judecată

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Ministrul de Interne al Franței, Gerald Darmanin, susține că Benzema are legături cu Frăția Musulmană, iar senatoarea Valerie Boyer a cerut să îi fie retrasă cetățenia franceză și chiar Balonul de Aur. Și europarlamentarul Nadine Morano și jurnalistul Frank Tapiro l-au acuzat pe Benzema că este un colaborator al teroriștilor.

Este complet fals! Karim Benzema nu a avut niciodată vreo legătură cu această organizație”, a declarat avocatul lui Karim Benzema, citat de Le Parisien.

Luăm în considerare să îl acționăm în instanță pe ministrul în exercițiu, pentru manipularea informațiilor, pentru defăimare și pentru jigniri, pentru că această legătură inexistentă cu Frăția Musulmană despre care vorbește el este prezentată cu un evident caracter jignitor. Este inacceptabil pentru cei din conducerea țării să creadă că pot face orice din pur oportunism.

Să te rogi pe 15 octombrie pentru civilii afectați de bombardamentele care nu cruță nici copiii, nici femeile nu reprezintă nici propagandă pentru Hamas, nici complicitate cu teroriștii.

Îmi place să cred că este o compasiune normală în fața a ceea ce mulți au descris ca fiind crime de război, referitor la ce se întâmplă în Gaza, dar asta nu exclude cruzimea actelor teroriste de pe 7 octombrie.

Cu acești termeni folosiți împotriva lui, Nadine Morano și Frank Tapiro au provocat un atac profund și insuportabil pentru onoarea sa”, a spus Hugues Vigier.

Atacantul francez, cu 97 de selecţii în naţionala Franţei, a decis deja să-o denunţe pentru defăimare pe eurodeputata Nadine Morano, membră a partidului Les Republicains, care a declarat că fotbalistul este „un element al propagandei Hamas”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Moştenitorii lui Diego Maradona vor să recupereze Balonul de Aur furat de la celebrul fotbalist

Moştenitorii lui Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, își doresc să recupereze Balonul...

Lionel Messi a câștigat „Balonul de Aur” 2023. Este al optulea trofeu pentru argentinian

Lionel Messi este marele câștigător al „Balonului de Aur” 2023. Cea de-a 67-a gală a „Balonului de A...

Cine este cel mai bun jucător de fotbal din lume în anul 2018

Mijlocașul lui Real Madrid, Luka Modric a câștigat cea mai importantă distincție fotbalistică indivi...