Confidenţialitate

Kamara: Colțescu a fost cel mult nepoliticos spunând „Ăla”, dar nicicum nu cred că a fost rasist

Celebrități, CoolNews
share

„Numele meu e Kamara și sunt de 16 ani component al trupei ALB NEGRU. Oare am voie să mai spun așa?”.

Așa începe scrisoare lui Kamara Ghedi denumită„Scrisoarea către pământeni” în care spune că Sebastian Colțescu a fost cel mult nepoliticos și nesăbuit spunând „Ăla”, dar nicicum nu a fost rasist.

Scrisoare deschisă către pământeni… Bună să vă fie inima, Numele meu e Kamara și sunt de 16 ani component al trupei ALB NEGRU. Oare am voie să mai spun așa? Odată cu trecerea timpului am învățat să nu mai reactionez la cald. Cumva am stat o zi în plus să analizez bine situația. Dragi pământeni, sper că nu este o jignire că vă spun așa. Pesemne că trăim într-o Galaxie și unii s-ar simți jigniți că sunt numiți <Pământeni> și nu .

Cred că toată problema asta cu politically corect (politic corect…suna ca naiba oricum) se duce în cealaltă extremă.

Black în limba română înseamnă Negru, cel puțin așa era la ultima verificare.

Sebastian Colțescu, Omul cel mai pus la colț în momentul de față, a folosit cuvântul la un meci de fotbal din Champions League. Sebastian Colțescu a fost cel mult Nepoliticos și Nesăbuit spunând <Ăla>, dar nicicum nu cred că a fost Rasist.

Bine, nu știu ce a fost în sufletul lui, dar faptele confirmă spusele mele”, scrie pe Facebook Kamara Ghedi.

Mai mult, Kamara joacă în Naționala Artiștilor Fotbaliști de 18 ani.

Ca români am fost jigniți de nenumărate ori în Sport și nu s-a luat atitudine. Prima greșeală ne revine, pentru că niciodată nu am ripostat, ne-a fost jignită Naționala de Fotbal în nenumărate rânduri și pe vremea Generației de Aur și acum câțiva ani la Euro. A fost jignită Simona Halep, câteva echipe de club din țară în competițile Europene, dar în afară de o știre la Tv, nicio reacție oficială, nicio luare de poziție.

În 2016, am făcut un video în acest sens, despre un prezentator francez care a jignit Nationala noastră de Fotbal, am atras atenția și tot nimic. A fost o scântei care nu a aprins nimic în Spiritul Colectiv.

Acum e călcat în picioare Sebastian Colțescu care a greșit în alegerea cuvintelelor, nu s-a gândit pe moment de asemanarea unor expresii cu semnificații diferite în limbii diferite. meu, el nu a fost Rasist. Și o spun eu, Kamara, component al trupei ALB NEGRU, de 16 ani încoace. Am voie să spun ALB NEGRU?”, conchide Kamara Ghedi.

Arbitrul român Sebastian Colțescu e în centrul unui scandal imens. El e acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul „negru” la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir.

Partida de fotbal dintre PSG și Istanbul Başakşehir din Liga Campionilor s-a întrerupt.

FOTO:  Facebook/kamaraalbnegru

Articole similare

Zlatan Ibrahimovic dă fotbalul pe actorie

Zlatan Ibrahimovic dă fotbalul pe actorie pentru o vreme. Forbalistul lui AC Milan va apărea în n...

Mirel Rădoi se gândeşte să plece de la naţionala mare, după înfrângerea cu Armenia

Mirel Rădoi se gândeşte să plece de la naţionala mare, după înfrângerea suferită aseară în Armenia. ...

Mirel Rădoi: ”Meciul cu Armenia nu va fi unul ușor”

Mirel Rădoi îi încurajează pe jucătorii lui să nu lase garda jos. Meciul cu Armenia din prelimina...