JUNO și Raluka dau ritmul. Tu știi mișcarea?

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Te face să nu te poți lăsa, te face să vrei mai mult, mai tare, mai puternic: e AFRODISIAC. „69” este a doua piesă de pe albumul semnat de JUNO, care își continuă aventura după lansarea „Sufletul meu”.

De data aceasta JUNO se întâlnește cu Raluka într-un joc plin de aluzii care cu siguranță va mișca multe trupuri pe ringul de dans…și nu numai.

Piesa „69” este plină de senzualitate, un ritm care creează dependență și care nu te lasă să stai jos. JUNO și Raluka se completează perfect, ca un ying și yang pe notele piesei „69”, oferind fanilor o colaborare excepțională.

„Când s-a scris piesa 69 credeam că scriem o piesă pentru Raluka. 10 minute mi-a fost rușine să mă duc să-i cânt refrenul pentru că mă gândeam că o să creadă că am înnebunit sau că o iau la mișto. Mă bucur mult că a avut curajul să și-l asume și să intre în conceptul meu de “AFRODISIAC”, atunci când  ne-am dat seama că piesa asta e ruptă din albumul meu.

Mulțumesc, Feenom, pentru o producție impecabilă și Cally Roda, Raluka, Smiley și Barz care au contribuit și ei, de asemenea, la partea de muzică.” declară JUNO.

„A fost un vibe minunat la camp-ul unde s-a făcut piesa asta și multe altele. Mă bucur că JUNO a ales să pună și piesa 69 pe “AFRODISIAC” pentru că, din câte știu eu, albumul era gata :)). Pe noi ne-a făcut să dansăm și să intrăm într-o stare interesantă la fiecare ascultare.” declară Raluka.

Pe JUNO îi putem urmări în fiecare sâmbătă în show-ul „Te Cunosc de Undeva”, pe Antena 1, unde dovedește ediție după ediție că este un artist complet, efervescent.

Raluka a dat deja startul verii cu ritmurile piesei „Lasă-mă să te ating” împreună cu Connect-R.

Piesa „69” este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music România. De muzică s-au ocupat Stancu Alexandru (JUNO), Raluka, Florin Boka (Feenom), Barz, Cally Roda, Andrei-Tiberiu Maria.

Textul este scris de sufletul lui JUNO, producția și mix-ul au fost făcute de Feenom, iar Erwin Maas s-a ocupat de master-ul piesei.

Articole similare

Volumul mai tare pentru MIRA și JUNO - ,,E Româncă”

MIRA și JUNO colaborează încă o dată și vă aduc „E Româncă”, o piesă care combină ritmurile moderne ...

EMY Alupei, JUNO și DJ SAVA colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Fraiere"

EMY Alupei, JUNO și DJ SAVA își unesc forțele și aduc în playlisturi „Fraiere”, o piesă manifest pen...

Eva Timush și JUNO cântă despre iubiri toxice în ,,Imuni la bine”

În ,,Imuni la bine", Eva Timush și JUNO aduc în prim-plan iubirile toxice într-un mod super catchy ș...