JUNO și Raluka au adus „69” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Te face să nu te poți lăsa, te face să vrei mai mult, mai tare, mai puternic: e afrodisiac! 69 este a doua piesă de pe albumul semnat de JUNO, care își continuă aventura după lansarea „Sufletul meu”.

„Când s-a scris piesa 69 credeam că scriem o piesă pentru Raluka. 10 minute mi-a fost rușine să mă duc să-i cânt refrenul pentru că mă gândeam că o să creadă că am înnebunit sau că o iau la mișto. Mă bucur mult că a avut curajul să și-l asume și să intre în conceptul meu de “AFRODISIAC”, atunci când  ne-am dat seama că piesa asta e ruptă din albumul meu”, declară JUNO.

„A fost un vibe minunat la camp-ul unde s-a făcut piesa asta și multe altele. Mă bucur că JUNO a ales să pună și piesa 69 pe “AFRODISIAC” pentru că, din câte știu eu, albumul era gata :)). Pe noi ne-a făcut să dansăm și să intrăm într-o stare interesantă la fiecare ascultare.” declară Raluka.

Raluka a dat deja startul verii cu ritmurile piesei „Lasă-mă să te ating” împreună cu Connect-R.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

JUNO continuă să scrie povestea AFRODISIAC cu un nou capitol: „Nimeni nu ne poate despărți” cu JO...

Albumul „AFRODISIAC”, care a strâns până acum piesele „Sufletul meu” și „69” feat. Raluka, se îmbogă...