JUNO continuă să scrie povestea AFRODISIAC cu un nou capitol: „Nimeni nu ne poate despărți” cu JO

CoolNews, NEWS
share

Albumul „AFRODISIAC”, care a strâns până acum piesele „Sufletul meu” și „69” feat. Raluka, se îmbogățește cu o piesă care a trecut deja testul timpului. 

Remake-ul „Nimeni nu ne poate despărți” aduce un ritm complet nou și o poveste fresh unui HIT de la începutul anilor 2000. JUNO ne face loc în viața lui și ne prezintă, alături de JO, realitatea cuplului modern în lumea aglomerată și zgomotoasă.

Prin piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, JUNO și JO își iau dreptul la replică, față de orice fake news, orice bârfă sau zvon și, la fel ca orice cuplu modern, își arată iubirea într-o manieră cool și relaxată. 

Piesa, reimaginată pe ritmuri de afrobeat nu o să lase pe nimeni să stea jos, vă invită la dans în nopțile calde de vară. 

„Nimeni nu ne poate despărți” și ăsta e adevărul. 

Au încercat mulți și cu intenție negativă și cu intenție pozitivă. Am făcut piesa asta împreună, de dragul muzicii reale. Refrenul ăsta a mai fost hit o dată, iar acum piesa a fost rescrisă frumos, producția e impecabilă și credem că toate datele au fost rearanjate bine din punct de vedere muzical; dar nu există o formulă în care substanța acestei piese să fie mai completă și mai reală. Sperăm să vă placă! – spune JUNO despre noua piesă. 

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music România. De muzică s-au ocupat Alexandru Stancu (Juno), Florin Boka (Feenom), Razvan Sofronescu, Marius Moga, Andrei Tiberiu Maria.

Textul este scris de Alexandru Stancu (Juno), Marius Moga, Mihai Coporan, iar producția și mix-ul au fost făcute de Florin Boka (Feenom).

Articole similare

EMY Alupei, JUNO și DJ SAVA colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Fraiere"

EMY Alupei, JUNO și DJ SAVA își unesc forțele și aduc în playlisturi „Fraiere”, o piesă manifest pen...

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Eva Timush și JUNO cântă despre iubiri toxice în ,,Imuni la bine”

În ,,Imuni la bine", Eva Timush și JUNO aduc în prim-plan iubirile toxice într-un mod super catchy ș...