Confidenţialitate

Jumătatea ta e mai fluffy?

Bogdan și Ionuț, CoolNews
share

M-am decis, mă logodesc! She is the one! Ne înțelegem perfect. Când vin băut, nu mă întreabă – ”De unde vii la ora asta?” Nici nu mă bate la cap că nu am dus gunoiul de ceva vreme sau că mi-am lăsat șosetele pe masa din bucătărie.

Asta pare să-și fi spus Matthew Dunn, un australian de 30 de ani. După ce a observat că mai toți prietenii lui s-au căsătorit și au făcut copii, a înțeles că trebuie să facă și el ceva. Cum pisica lui i-a fost mereu alături, băiatul a cerut-o de soție.

Dacă a zis DA sau NU, e mai puțin important. Ideea e că fericitul cuplu și-a făcut timp să treacă pe la fotograf pentru o ședință foto profesională.

Băieților din Virgin Tonic nu li se pare chiar rea ideea să te logodești cu pisica, mai grav e atunci când nu o ai nici pe ea.

Pentru Shurubel cel mai mișto la faza asta e că pisica ”nu stă mult în baie, pentru că se poate spăla singură oriunde ar fi”.

Lui Ionuț i se pare chiar că situația salvează mult din bugetul pentru nuntă: ”Meniul la nuntă ar costa 15 lei: de 10 lei boabe și de 5 lei mâncare umedă”.

În continuare tot ce a mai rămas de spus ar fi: ”Vă declar soț și soție! În vecii vecilor, miaumin!”

Articole similare

Demi Lovato a vorbit despre anxietatea din pandemie

Demi Lovato a vorbit recent despre cum a deal-uit în perioada asta de pandemie problemele cu care s...

Ronaldo se căsătorește

Se pare că Ronaldo și-ar fi cerut în sfârșit iubita în căsătorie, după un an de speculațîi pe acest ...

VIRAL: O pisică încearcă să cânte la pian de fiecare dată când îi e foame

Da, știm, pisicile și câinii sunt reginele și regii internetului, dar de multe ori au și ei lucruri ...