Confidenţialitate

Jukebox lansează single-ul și videoclipul „Să vină vinerea”

Muzică
share

Doar o zi pana la weekend si nimeni nu mai are rabdare! Jukebox canta refrenul vietii libere si fara griji si lanseaza „Sa vina vinerea”, o piesa vesela, cu multa energie, care pune in prim plan distractia si fantezia unui weekend liber care s-ar putea repeta la nesfarsit.

“Vinerea pare sa fie cea mai iubita zi din saptamana. Cel putin asa rezulta din postarile din mediul online. Vinerea este hotarul dintre doua lumi: concentrare, responsabilitati si program strict, pe de o parte si relaxare, chef de distractie, fara reguli, de cealalta parte. Sa vina vinerea este imnul celor care socotesc zilele saptamanii in functie de ziua de vineri”, povesteste Alex Vasilache, solistul trupei.

“Mereu mi-a placut energia celor de Jukebox. Avand ocazia sa ii vad pe scena, am zis hai sa facem un Pop Rock cu influente usor americane. Fiind un baiat de tobosar, trebuia neaparat sa aiba energie maxima, energie pozitiva, iar Andi a fost genial gasind povestea si totul s-a legat din prima. Si uite asa a venit vinerea!”, declara Marius Rozsdas (Magic Juice).

Piesa “Sa vina vinerea” este produsa in studiourile Magic Juice, compusa de Marius Rozsdas si Andi Banica. In regia lui Sano Jarski, editat de Tudor Gramescu si produs de Pinhole Media, videoclipul o are in rolul principal feminin pe frumoasa Bella Santiago.

Cu peste 2000 de concerte live si nenumarate piese lansate, trupa Jukebox este formata din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara), Razvan Sofronescu (bass), Viorel Sirbu (pian), Gabi Sofronescu (pian) si Ovidiu Condrea (tobe). Pana in prezent, Jukebox a lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de rai”), iar in 2017, alaturi de Bella Santiago “Vocea ta”, dar si „Auzi cum bate”, piesa care a fost selectata in finala Selectiei Nationale Eurovision 2018. In aprilie 2018, Jukebox & Bella Santiago au lansat „Sugar Gumalaw”, prima productie romaneasca cu versuri in engleza si tagalog. Au urmat piese precum „Am ce nu am” si „Absenta ta”, iar in urma cu patru luni single-ul „Ma intorc zi de zi”.

Articole similare

#ThatSong - piesa cu care ne începem sfârșiturile de săptămână

Piesa cu care intrăm în mood-ul de weekend e aici! În fiecare vineri, Ramona aduce #ThatSong - pi...

Concurenta care i-a dat pe spate pe jurații de la X Factor - VIDEO

Bella Santiago, vocea feminină din trupa Jukebox le-a dat lovitura fatală juraților de la X Factor. ...

România încearcă și în 2018 la Eurovision. Peste 70 de piese în Selecția Națională

TVR a anunțat în urmă cu puțin timp că Feli, Jukebox, Eduard Santha, Xandra, dar şi compozitori din...