Confidenţialitate

Jose AM & Paul Damixie lanseaza single-ul si videoclipul „Lonely In The North”

Muzică
share

Jose AM lansează „Lonely In The North”, primul său single alături de Cat Music Spain, în colaborare cu Paul Damixie. Piesa este interpretată de Vizi Imre. Tot el este cel care a compus versurile, în timp ce muzica este compusă de Paul Damixie, Șerban Cazan și Vizi Imre.

Mă bucură mult colaborarea cu Jose AM pentru piesa „Lonely In The North”.  Jose AM este unul din marii DJ ai Spaniei, care a susținut piesa „Get Lost”, piesa cu 7, 5 milioane de plays pe Spotify. Îi mulțumesc pentru aceasta colaborare și sper să vă placă!”, spune Paul Damixie.

Cu un sound fresh și beat-uri care te fac să dansezi, piesa are un videoclip pe măsură. Filmările s-au desfășurat atât în Madrid și Ibiza, cât și în Los Angeles, în regia lui Alex Ceaușu.

Sunt foarte încântat de această colaborare. Este o experiență nouă și diferită în cariera mea artistică, alături de Cat Music Spain. A fost o provocare pe care am decis să o accept, iar piesa „Lonely In The North” mă reprezintă în totalitate. Sper ca fanii mei să fie la fel de încântați ca mine”, declară Jose AM.

Jose AM este unul dintre cei mai cunoscuți DJ spanioli. Este producătorul și prezentatorul show-ului „PURO DANCE Radio Show”, difuzat de luni până vineri pe Maxima FM, pentru care a câștigat premiul pentru cel mai bun program de radio în cadrul evenimentului Vicious Music Award. Jose AM a mixat pe numeroase scene, alaturi de DJ de talie internationala precum Otto Knows, Robin Schulz, DJ Nano, Albert Neve, Abel Ramos, Juan Magan, Steve Angello, Oliver Heldens, W&W, Showtek, Don Diablo si David Guetta. A mixat piese precum ”Dale que Voy”, „Silanena”, „Party Jumping”, „Diablo”, „Spaceship”, „Blow”, „Bombastik”, „I’m the party”, „Cowabunga”.

Articole similare

Markus Schulz și Smiley, alături de Paul Damixie, lansează remixul piesei “The Dreamers” - VIDEOCLI...

Markus Schulz continuă să uimească prin colaborările sale neașteptate, iar pentru noul său single ac...

Cum a fost în a doua seară de ElectroShock - GALERIE FOTO

Sâmbătă, 11 august a fost cea de-a doua seară de Electroshock, un FESTIVAL cât o vară! Au fost pr...

Paul Damixie deschide a doua seară de Electroshock

Despre Paul Damixie știm deja destul de multe. Ne amintim cu toții de "Get Lost", hit-ul care s-a au...