Confidenţialitate

Johny Romano a cântat „Na Janau” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast (VIDEO)

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

S-a întâmplat, în sfârșit! Treaba aia bună de tot pe care v-am tot promis-o și pe care ați cerut-o atât de mulți! Johny Romano a venit astăzi la Virgin Radio Romania și a cântat LIVE și ÎN PREMIERĂ piesa „Na Janau”!

Am stat puțin de vorbă, atât cu Johny Romano cât și cu Connect-r, cel care l-a ajutat să ajungă aici și care îl ghidează prin această călătorie muzicală pe care doar acum o începe.

Una din întrebările pe care Andrei Niculae le-a avut pregătite pentru Johny a fost „ce înseamnă Na Janau”, iar răspunsul a fost unul neașteptat: nu știu.

M-a întrebat cineva pe Instagram, ca și tine, ce înseamnă „Na Janau” și i-am spus „nu știu”, iar el mi-a spus „ah, ce păcat”, ne-a povestit amuzat Johny

DACĂ AI RATAT LIVE-UL CU JOHNY ROMANO ȘI CONNECT-R, ÎL POȚI REVEDEA CHIAR AICI

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Alina Eremia ne-a dat alarma [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...

Shift a lansat „Enigma Mea” la Virgin Radio Romania cu Diana Ramadan!

Muzica bună este prezentă toată ziua la Virgin Radio Romania, iar Diana Ramadan îți aduce cele mai n...

Diana Ramadan a lansat „December” în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast!

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...