Jharrel Jerome ar putea pierde Oscarul din cauza lui Donald Trump

CoolNews, Filme
share

Starul filmului “Moonlight”, nominalizat la Oscar anul acesta, este destul de temător cu privire la decernări. În lumea lui Donald Trump un film ce are actori principali persoane de culoare s-ar putea să piardă sanșele de câștig la Oscar.

Jharrel Jerome a fost surprins la aeroportul din Salt Lake City cu o privire puțin abătută. Actorul îl învinovățește pe Donald Trump pentru situația rasială din America în momentul de față.

La  decernarea premiilor Golden Globe în 2017, în timpul oferirii premiului pentru “Cea mai bună dramă”,din sală cineva a strigat “Ieși afară!”

“Șansele întotdeauna ți se par nebunești când ți se spune să pleci de la Golden Globe dar nu știu, la Academie e un cu totul alt joc și sunt alți oameni. Cred că Academia s-a mișcat în direcția potrivită, așa am văzut anul trecut la nominalizări, deci sper să nu meargă înapoi, așa cum a tot mers această societate. Este cu siguranță un film care își merită recunoașterea, își merită nominalizările la Oscar și este o poveste foarte importantă, în special pentru că are de-a face cu un subiect sensibil”,  a declarat actorul principal al filmului “Moonlight”, Jharrel Jerome.

Decernarea premiilor Oscar 2018 va avea loc pe 4 martie.

Articole similare

Povestea unei drame transgender la Oscar - VIDEO

Regizorul și vedeta filmului nominalizat la categoria "Cel mai bun film străin" a Oscarurilor vorbes...

Cine sunt câștigătorii premiilor Grammy 2018 - VIDEO

Cea mai importantă seară a muzicii la început de an s-a încheiat, iar de data aceasta cei nominaliza...

Oscar 2018: Care sunt nominalizările celei de-a 90-a ediție

Gala premiilor Oscar va avea loc anul acesta pe 4 martie, în locația tradițională, la Dolby Theatre ...