Jessie Ware a lansat single-ul „Begin Again”. Noul album al artistei va apărea pe 28 aprilie

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Noul single al lui Jessie Ware, „Begin Again”, a fost una dintre primele melodii scrise pentru viitorul album și a fost inspirată de timpul petrecut în America de Sud, cuprinzând căldura și senzualitatea Braziliei. De asemenea, se bazează pe baza piesei „What’s Your Pleasure” – un număr disco gospel, strălucitor și glorios, care radiază energie nemărginită și atât de mult groove.

Single-ul este preluat de pe viitorul al cincilea album de studio al lui Jessie, „That! Feels Good!’, lansat prin EMI Records pe 28 aprilie.

Jessie Ware, cântăreața și compozitoarea de 6 ori nominalizată la Mercury Prize și de 6 ori la BRIT, revine cu un nou album fenomenal care stabilește de ce Ware este una dintre cele mai venerate, admirate și iubite voci în fruntea muzicii pop britanice.

Noul material este continuarea celui de-al patrulea album de studio al lui Ware, „What’s Your Pleasure” din 2020. Intrând în topurile de albume din Marea Britanie pe locul trei, „What’s Your Pleasure” este cel mai de succes album al lui Jessie de până acum, aducând vânzările totale de albume la 2,2 milioane în întreaga lume, alături de 2,4 miliarde de streamuri globale. Anul trecut, Jessie a finalizat o serie fantastică de spectacole live, inclusiv seturi de definire a carierei la Glastonbury și Primavera.

De asemenea, un podcaster popular, Jessie și mama ei Lennie găzduiesc podcastul numărul unu, câștigător al premiului NME, „Table Manners”, care a fost descărcat de peste 50 de milioane de ori până în prezent. Printre invitați s-au numărat și Dolly Parton, Sir Paul McCartney, Dua Lipa, Baz Luhrmann și David Schwimmer.

 

sursa foto: Alexandru Busca/Gigxels

Articole similare

Brian May, Robbie Williams și Jessie J, printre artiștii care au lansat o piesă pentru victimele inc...

Peste 50 de artiști au lansat o piesă pentru a sprijini victimele incendiului de la Grenfell Tower d...