Confidenţialitate

Jennifer Lopez le aplaudă pe femeile care luptă în mișcarea #metoo

Celebrități, CoolNews
share

Devenită numărul unu în topul Billboard Latin airplay, Jennifer Lopez vorbește despre puterea de a fi femeie la Hollywood și mișcarea #metoo.

Jenifer Lopez a fost invitat de onoare la petrecerea Guess organizată de Paul Marciano, dar asta nu a împiedicat-o pe artistă să le aclame pe femeile ce luptă pentru drepturile lor și împotriva hărțuirii.

„E un moment frumos pentru femei. Chiar ne găsim vocile. Ieșim din umbră și spunem exact ce simțim. Vorbesc aici despre cunoașterea puterii și a valorii pe care o deținem și a-i face pe bărbați conștienți de asta”, a declarat Jennifer.

Ea le-a transmis fanelor și că acum este momentul potrivit pentru a se susține reciproc și a își uni puterile.

„E un lucru care m-a mișcat, ceea ce se întâmplă în lume acum, și sunt super fericită că fac parte din mulțime în momentul acesta. Bineînțeles, mereu le voi susține pe femeile care își spun punctul de vedere, în special pe fiica mea.”

Despre scanadalul cu Paul Marciano , Jenifer Lopez transmite că „poziția mea în această situație este bine cunoscută, și cred că am fost destul de vocală despre asta. Eu nu condamn niciun act de hărțuire sexuală, violare sau abatere a legii. Orice acuzație trebuie investigată pe deplin și temeinic. Voi continua să susțin drepturile femeilor.”

Articole similare

Care este piesa de Crăciun care a fost interzisă la radio - VIDEO

Una dintre piesele specifice sărbătorilor de iarnă nu va mai fi difuzată de un post de radio din Cle...

Viitoarea Miss America nu va mai fi judecată după aspectul fizic

Organizația a decis că va renunța la proba costumelor de baie și a rochiilor de seară pentru a nu le...

Cum a încălcat Meghan Markle protocolul Casei Regale - VIDEO

Meghan Markle nu s-a ferit să abordeze un subiect sensibil la un forum organizat de The Royal Founda...