Jennifer Aniston își caută un nou iubit: „Mi-ar plăcea să nu fie din industrie”

Celebrități, CoolNews
share

La cât de bine arată Jennifer Aniston la vârsta ei, cu siguranță nu-i va fi greu să își găsească, în sfârșit, jumătatea. Din păcate, dacă ești actor, poți să-ți iei gândul. Se pare că relațiile pe care le-a avut cu diverși bărbați de la Hollywood nu s-au terminat foarte bine și acum, în cadrul unui interviu, a declarat că i-ar plăcea mai degrabă să cunoască pe cineva care nu e în industrie.

Jennifer Aniston a devenit celebră pentru rolul ei din serialul Friends, Rachel Green, rol cu care a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. A fost căsătorită cu Justin Theroux și Brad Pitt, dar a divorțat de amândoi. Am putea spune că a învățat câte ceva de la Rachel.

Totul a început când Jennifer a vorbit în emisiunea People (The TV Show!) despre relațiile ei. Este recunoscut faptul că nu se ascunde și vorbește despre orice este întrebată.

Prezentatoarea emisiunii a întrebat-o pe actriță dacă crede că este posibil ca celebritățile să se întâlnească și cu persoane obișnuite, iar Jennifer i-a răspuns: „Desigur! Absolut! Adică chiar s-a întâmplat. Asta sper și eu, să întâlnesc pe cineva care nu e în industrie. Chiar ar fi drăguț.

În cadrul reuniunii actorilor din serialul Friends, Jennifer Aniston și David Schwimmer au recunoscut că au fost îndrăgostiți unul de celălalt, dar nu au fost împreună niciodată. „ Sincer, îmi aduc aminte că i-am spus lui David – Va fi așa nasol dacă prima dată când noi doi ne vom săruta va fi la televiziunea națională. Exact așa s-a întâmplat, primul nostru sărut a fost în acea cafenea”, a declarat Jennifer.

Ea a fost întrebată și dacă i-ar plăcea să cunoască pe cineva prin intermediul aplicațiilor de dating iar răspunsul actriței a fost unul total negativ. „Nu! Cred că voi rămâne la modurile clasice de dating. Să mă invite cineva să ieșim, așa mi-ar plăcea”. 

 

 

Articole similare

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...