Confidenţialitate

Jean-Claude Van Damme va filma în România pentru ”Falconman”

Celebrități, CoolNews
share

Jean-Claude Van Damme va reveni în România pentru un nou film cu super-eroi: ”Falconman”. Chiar el a făcut anunțul în timp ce a fost live cu Shurubel pe Facebook.

Ultima dată, actorul Jean-Claude Van Damme a filmat în România la Bâlea Lac. Atunci el și-a mărturisit atașamentul pentru țara noastră. De altfel, Van Damme a venit de mai multe ori în România și a fost implicat chiar și în câteva scandaluri în cluburile bucureștene. Dar dincolo de can-can-uri, Jean-Claude Van Damme rămâne apreciat și în același timp atașat de fanii din România.

„Multă dragoste, României! Mulțumită vouă, fanilor, am ajuns cine sunt azi. Vedetele de cinema nu sunt nimic, fără public. A face un film presupune o echipă foarte mare și noi suntem foarte norocoși să fim împinși în față, ca să arătăm bine. Practic, când mă adresez vouă, vorbesc și în numele echipei mele. Mulțumesc, România! Vă iubesc!”, a spus jurnaliștilor Jean-Claude Van Damme la ultima lui vizită în țara noastră.

”Falconman” se află în perioada de pregătire a filmărilor, urmând ca scenele să fie înregistrate în Franța, Austria, Emiratele Arabe Unite, Monaco și România. Data lansării filmului încă nu a fost anunțată, cum de altfel nu s-a comunicat public (încă) nici perioada filmărilor din România.

Articole similare

Jean-Claude Van Damme, filmat ascultând manele (VIDEO)

Actorul Jean-Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele. Imagi...

”Matrix” e iar la TV

Nostalgic sau doar fan „Matrix”? „Matrix” (1999), regizat de Lana și Lilly Wachowski, va fi difuz...

Un câine care urma să fie eutanasiat pentru că avea pașaport fals a fost salvat de Jean Claude Van D...

Un chihuahua care urma să fie eutanasiat pentru că avea acte false, a fost salvat după ce Jean-Claud...