Confidenţialitate

Jean-Claude Van Damme va filma în România pentru ”Falconman”

Celebrități, CoolNews
share

Jean-Claude Van Damme va reveni în România pentru un nou film cu super-eroi: ”Falconman”. Chiar el a făcut anunțul în timp ce a fost live cu Shurubel pe Facebook.

Ultima dată, actorul Jean-Claude Van Damme a filmat în România la Bâlea Lac. Atunci el și-a mărturisit atașamentul pentru țara noastră. De altfel, Van Damme a venit de mai multe ori în România și a fost implicat chiar și în câteva scandaluri în cluburile bucureștene. Dar dincolo de can-can-uri, Jean-Claude Van Damme rămâne apreciat și în același timp atașat de fanii din România.

„Multă dragoste, României! Mulțumită vouă, fanilor, am ajuns cine sunt azi. Vedetele de cinema nu sunt nimic, fără public. A face un film presupune o echipă foarte mare și noi suntem foarte norocoși să fim împinși în față, ca să arătăm bine. Practic, când mă adresez vouă, vorbesc și în numele echipei mele. Mulțumesc, România! Vă iubesc!”, a spus jurnaliștilor Jean-Claude Van Damme la ultima lui vizită în țara noastră.

”Falconman” se află în perioada de pregătire a filmărilor, urmând ca scenele să fie înregistrate în Franța, Austria, Emiratele Arabe Unite, Monaco și România. Data lansării filmului încă nu a fost anunțată, cum de altfel nu s-a comunicat public (încă) nici perioada filmărilor din România.

Articole similare

VIRAL: Jean-Claude Van Damme dansează într-un LIVE pe o melodie românească - VIDEO

Jean-Claude Van Damme și-a încântat fanii cu mișcările de dansator, într-un live publicat pe pagina ...

Jean-Claude Van Damme dansează pe o piesă românească - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a făcut un live pe pagina sa de Facebook dansând pe hitul „Save Me”, compus de...

Jean-Claude Van Damme va filma în România pentru ”Falconman”

Jean-Claude Van Damme va reveni în România pentru un nou film cu super-eroi: ”Falconman”. Chiar el a...