Jay-Z vrea să investească în fotbal și a luat decizia să cumpere clubul Tottenham cu 2,8 miliarde de dolari

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Jay-Z, care a avut și el multe probleme cu legea în SUA, în special din cauza afacerilor pe care le gestionează, vrea să investească în fotbal și a luat decizia să cumpere, conform Daily Express, clubul Tottenham. Totul se va întâmpla doar dacă actualul proprietar majoritar, Joe Lewis, este condamnat pentru fraudă și trafic privilegiat, scrie sport.ro.

Un apropiat al rapperului a vorbit în presa din Anglia despre intențiile lui Jay-Z, a cărui avere se ridică la peste 2.5 miliarde de dolari, astfel că Tottenham poate intra într-o eră în care poate cunoaște gloria. Din informațiile furnizate de omul de încredere al cântărețului, în cazul în care Joe Lewis va cere un preț corect, atunci Jay-Z va plăti și va deveni noul acționar majoritar al clubului londonez.

Cu afaceri în domeniul imobiliar, cu băuturi alcoolice şi în domeniul muzicii, Jay-Z a fost primul rapper care a devenit miliardar, în 2019.

Starul american al muzicii rap, prezent în industria muzicală din 1996, „a strâns o avere totală de un miliard de dolari, devenind astfel unul dintre puţinii miliardari din lumea divertismentului şi primul din peisajul muzicii rap„, explica revista Forbes în urmă cu trei ani.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Simona Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Anunțul a fost postat și pe pagina de socializare...

[BREAKFAST] Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul viitor

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul viitor. El se va alătura echipei Inter Miami, scrie BB...

Mesut Ozil, fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal, se retrage din fotbal

Retragere importantă în fotbal: fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal – Mesut Ozil – a anunțat...