Jane „Nightbirde” Marczewski, concurentă „America’s Got Talent”, a murit la 31 de ani

Celebrități, CoolNews
share

Jane „Nightbirde” Marczewski, concurentă al sezonul 16 din America’s Got Talent, a murit în urma luptei cu cancerul la doar 31 de ani. Cântăreața a încetat din viață duminică (20 februarie), transmite TMZ.

Suntem întristați să aflăm despre trecerea în neființă a lui @_nightbirde”, a scris gazda AGT, Terry Crews, luni pe Instagram. „Condoleanțe către apropiați, familie și prieteni în această perioadă dificilă. Te iubim, Nightbirde.

Heidi Klum a distribuit și ea un tribut adus cântăreței în secțiunea de story-uri de pe Instagram. „Te iubim. Odihnește-te în pace @nightbirde”, a scris Klum alături de o fotografie a nativei din Zanesville, Ohio.

Marczewski a urcat pe scena America’s Got Talent în iunie 2021, cu o audiție încântătoare pentru care a primit și golden buzz din partea lui Simon Cowell, cu piesa ei originală „It’s Okay”. Cântăreața a dezvăluit în timpul audiției că are 2% șanse de supraviețuire din cauza cancerului care s-a extins la plămâni, coloana vertebrală și ficat. Videoclipul a strâns milioane de vizualizări pe YouTube, iar performanța ei a adus ovații în picioare din partea tuturor celor patru judecători.

Marczewski a părăsit AGT săptămâni mai târziu pentru a se concentra pe lupta ei continuă împotriva cancerului. „De la audiție, sănătatea mea s-a înrăutățit și lupta cu cancerul cere toată energia și atenția mea”, a scris ea la acea vreme.

Marczewski s-a întors la emisiune de la distanță la începutul lunii august pentru a oferi o actualizare despre starea ei de sănătate. Howie Mandel a numit-o „posterul uman al curajului în fața adversității”, în timp ce Sofia Vergara i-a mulțumit cântăreței pentru că „ne-ai atins cu cântecul tău și cine ești și cum ești”. Vocea lui Simon Cowell s-a crăpat și a lăcrimat când și-a amintit că a vorbit de câteva ori cu Marczewski de la audiție.

În ultima sa postare pe Instagram, Marczewski a rămas pozitivă pe fondul deteriorării sănătății ei. „Sincer, lucrurile au fost destul de brutale”, a scris ea pe 11 ianuarie. „Dar aceasta este o fotografie cu mine de săptămâna trecută, în care m-am simțit drăguță, vie, trează, umană și reală. Aveam nevoie de asta. Suntem cu toții puțin pierduți și este în regulă.

Articole similare

Actorul Angus Cloud, starul serialului Euphoria, a murit la vârsta de 25 de ani

Actorul american Angus Cloud, cunoscut mai ales pentru rolul principal din serialul Euphoria, a muri...

Silvio Berlusconi a murit

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a încetat din viață azi, într-un spital din Milano, an...

Smiley a ajuns la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Aflat pentru două săptămâni în America pentru a face muzică alături de artiștii de la HaHaHa Product...