Confidenţialitate

James Bay si Zara Larrson deschid concertul Ed Sheeran de la București din 3 iulie

Celebrități, CoolNews
share

În deschiderea concertului Ed Sheeran de la București, concert ce va avea loc la Arena Națională , în data de 3 iulie, vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

James Michael Bay, este un cântăreț-compozitor și chitarist englez. În 2014, a lansat single-ul „Hold Back the River„, înainte de a-și lansa albumul de debut Chaos and the Calm (2015). Albumul a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit premiul pentru “Cel mai bun artist britanic”. Bay a primit, de asemenea, trei nominalizări la Premiile Grammy din 2016, pentru Cel mai bun artist nou, Cel mai bun album rock și Cel mai bun cântec rock.

Advertisement

Zara a împărțit deja scena cu nume celebre precum David Guetta pentru a cânta piesa oficială de la UEFA Euro 2016 și în 2017 cu John Legend, la concertul din cadrul Premilor Nobel pentru Pace, un moment spectaculos.

Concertul Ed Sheeran din această vară de la București face parte din turneul de promovare al albumului ‘Divide’ce se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

Articole similare

James Bay interpretează perfect "Pink lemonade" live - VIDEO

Artistul britanic a oferit un show incendiar spectatorilor, transformând piesa " Pink Lemonade" de p...

James Bay - Hymn For The Weekend (Coldplay cover)

Invitat în lounge-ul BBC Radio 1, James Bay a realizat un cover pe piesa celor de la Coldplay, "Hymn...

2016 în muzică. Ce a fost important pe parcursul anului

Premiile Grammy, februarie Kendrick Lamar a câştigat cele mai multe premii Grammy - cinci - la gala...