Confidenţialitate

J.I.D lansează, împreună cu 21 Savage și Baby Tate, noul single “Surround Sound”

CoolNews, Muzică
share

J.I.D lanseaza, impreuna cu 21 Savage si Baby Tate, noul single “Surround Sound”. Noua piesa este produsa de Christo si DJ Scheme. Aceasta este insotita de videoclipul oficial, care este regizat de Mac Grant si Chad Tennies.

“Surround Sound” este lansata dupa ce J.I.D a fost inclus in lineup-ul festivalului Coachella. Piesa “Enemy”, impreuna cu Imagine Dragons, este in prezent in Top 10 Billboard Global 200, iar in Billboard Hot 100 este pe locul 48. Artistul a fost ocupat in ultimul timp, colaborand cu Doja Cat pentru “Options”, cu Dua Lipa pentru “Not My Problem”, cu Khalid pentru “All I Feel Is Rain”, cu James Blake pentru “Frozen”, dar si cu multi alti artisti.

J.I.D este un artist din Atlanta de Est, care a fost nominalizat in acest an pentru premiile Grammy. Acesta a crescut ascultand funk si soul. El a debutat in 2015 cu EP-ul “DiCaprio”, in care a colaborat cu EARTHGANG, Bas si Ab-Soul. J. Cole a fost impresionat de talentul acestuia si astfel a fost semnat la Dreamville Records. “The Never Story”, primul album, a fost lansat in 2017, urmand ca in 2018 J.I.D sa lanseze “DiCaprio 2”, care a fost laudat de Rolling Stone, Billboard, NPR si alte publicatii. In 2019, artistul a aparut pe “Revenge of the Dreamers III”, care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost nominalizat la mai multe premii Grammy precum, “Best Rap Album” si “Best Rap Performance.”

Articole similare

Imagine Dragons lansează, împreună cu J.I.D., piesa “Enemy” pentru seria animată “Arcane”...

Imagine Dragons face echipa cu rapper-ul din Atlanta, J.I.D, pentru o melodie electrizantă. “Enemy” ...

A apărut al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke

Al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke, "Faith", a fost lansat astăzi. Proiectul muzical "...

21 Savage a gătit pentru 300 de familii, de Ziua Recunoștinței - VIDEO

21 Savage a participat, marți seară, la un eveniment caritabil în timpul căruia a pregătit cina pent...