Confidenţialitate

„Îți place și ție”, noua piesă Ioana Ignat lansată alături de Maia Mălăncuș (VIDEO)

Muzică
share

Piesa „Îți place și ție” este compusă de către Ioana Ignat și produsă de Mircea Pavilcu, Ioana Ignat și Cornel Ursache în studiourile GreenEye Music.

„Sunt lucruri la care vibrăm cu toții, cum ar fi muzica, petrecerile, atenția celor din jur. Dar în același timp fiecare trebuie să facă ceva cu viața lui și să aibă curajul să dea frâu liber creativității. Cui nu-i place să se simtă bine și să fie realizat? Să știe care e drumul lui în viață, să inspire oamenii din jur, să nu piardă timpul cu lucruri trecătoare. Piesa asta vorbește despre faptul că fiecare știe ce e mai bine pentru el, oricine poate face lucruri mărețe și frumoase dacă își dorește cu adevărat”, declară Ioana Ignat despre mesajul piesei „Îți place și ție”.

Single-ul „Îți place și ție” este însoțit de un videoclip desprins parcă din filmele de la Hollywood, în care protagoniști sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu.

„Mă bucur foarte mult de colaborarea cu Maia, este un artist cu foarte mult potențial și cred cu tărie că va avea un viitor mare în muzică. Pentru piesă, m-am întâlnit într-o seară împreună cu colegii de le GreenEye Music să terminăm o melodie scrisă deja pentru Maia. Ea urma să vină de la Iași la București în dimineața următoare, să înregistreze linia melodică.

Am realizat în seara aceea că piesa aceea nu e destul de puternică pentru ea, așa că am renunțat la ea și ne-am apucat de o altă melodie tot în seara respectivă. Așa am ajuns la «Îți place și ție». Atât eu, cât și Maia am fost mulțumite de rezultatul final, atât muzical cât și ca mesaj. Piesa este una pozitivă și sperăm să placă oamenilor!”, spune Ioana Ignat.

Maia Mălăncuș a început cariera muzicală pe când era doar un copil, iar de la o vârstă fragedă a arătat pasiune pentru muzică și a început să studieze vioara și pianul. La 9 ani a câștigat „Vocea României Junior” alături de mentorul său, Marius Moga, iar la 10 ani a lansat alături de ADDA videoclipul „Vreau să Zbor”. A primit apoi un rol în filmul „The Lion King” unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala, iar la scurt timp după, a înființat trupa „RockFire”, un pop rock band. În anul 2020, la doar 14 ani, Maia Mălăncuș a urcat pe scena „X Factor” unde a cucerit jurații, dar și publicul cu energia ei debordantă și vocea sa.

„Aștept de mult timp această colaborare și mă bucur că s-a întâmplat acum. Ioana este un artist pe care îl admir foarte mult. Are un timbru unic și o muzică specială. Piesa este compusă de ea, mi-a plăcut foarte mult de la prima ascultare și m-am regăsit în mesajul ei, sper să ajungă la cât mai mulți oameni”, spune Maia Mălăncuș.

Articole similare

Sebastian Dobrincu, motivul pentru care s-a apucat de muzică (AUDIO)

Este cunoscut ca cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, dar Sebastian Dobrincu a revenit în țară...

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au lansat "Inimă Naivă" LIVE la Liza x Fereșteanu

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au lansat în această seară piesa "Inimă Naivă", în direct la Virgi...

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat își lansează noua piesă în direct la Liza și Fereșteanu

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat sunt doi artiști care au crescut foarte mult în ultima perioadă. ...