Confidenţialitate

Îți plac experiențele “pentru prima dată”? Virgin Radio Romania te premiază cu un Canon Mirrorless M50! (P)

CoolNews
share

Do you „live for the story”? Îți place să trăiești la maximum experiențe de neuitat? Vrei să le împărtășești și cu cei dragi? Oricine ești și oriunde ai fi, poți trăi povești incredibil de frumoase, care să îi inspire pe cei din jur, iar Canon este alături de tine!

Dacă vrei să îți pui in valoare poveștile, ai nevoie de un Canon Mirrorless M50, capabil, compact şi ușor de conectat, acest aparat foto mirrorless este versatil şi oferă clipuri video 4K, un ecran tactil care ofera ușurință în utilizare, un senzor CMOS de 24,1 megapixeli şi DIGIC 8, pentru crearea unor amintiri de neuitat în culori şi detalii superbe. Datorită senzorului cu dimensiuni DSLR şi puterii de procesare incredibile, cu EOS M50 poți realiza fotografii uimitoare şi clipuri video 4K cinematice, chiar şi în condiţii dificile de fotografiere.

Bogdan, Shurubel și Ionuț au testat deja aparatul și…au ajuns la concluzia că este cel mai frumos premiu pe care îl pot dărui unui ascultător care trăiește fiecare poveste la maximum! Ce ai de făcut ca să ai șansa de a-l câștiga? Intră marți, miercuri și joi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania și înscrie-te la concursul Canon. Adaugă un comment sau trimite o poză/un filmuleț sugestive pentru tema zilei, iar în cursul zilei de vineri, afli dacă ai caștigat premiul campaniei: un Canon Mirrorless M50, ca să-ți pui în valoare poveștile de neuitat!

Traim pentru povestile si experientele faine care se intampla la tot pasul in jurul nostru.

Traim pentru povestile si experientele faine care se intampla la tot pasul in jurul nostru. Canon incurajeaza oamenii sa caute noi experiente, sa le traiasca la maximum si sa le impartaseasca cu cei dragi. Iar cand vine vorba despre povesti imparatasite, cele mai frumoase sunt cele care încep cu "prima data când am.."În studio avem astăzi noul aparat Canon Mirrorless M50, capabil, compact şi ușor de conectat. acest aparat foto mirrorless esteversatil şi ofera clipuri video 4K, un ecran tactil care oferă usurinta in utilizare, un senzor CMOS de 24,1 megapixeli şi DIGIC 8, pentru crearea unor amintiri de neuitat în culori şi detalii superbe.Stai cu urechile pe Virgin Radio Romania, pentru a afla cum poți câștiga aparatul minunat de la prietenii da la Canon Romania!

Publicată de Virgin Radio Romania pe Luni, 17 decembrie 2018

Articole similare

TOATE RĂSPUNSURILE GREȘITE LA AL TREILEA SUNET #CSAUD2021

Un nou sunet te provoacă să te prinzi CSAUD la Virgin Radio Romania. Poți câștiga 1000 de EURO. T...

Tu cum îți iei Energia aia Bună? De pe frecvențele Virgin Radio Romania, online sau din app Virgin R...

Energia aia Bună vine de la prima oră cu Virgin Radio Romania! Bogdan și Ionuț te așteaptă în fiecar...

Virgin Radio Romania, cea mai mare creștere a publicului comercial

Virgin Radio Romania este postul de radio cu cea mai mare creștere a numărului de ascultători pe pub...