Irina Rimes, surpriză de zile mari din partea DJ-ului &ME (Keinemusik)

CoolNews, Muzică
share

Mii de oameni au dansat în acest weekend pe ritmurile cele mai noi piese marca Irina Rimes – „Dudadu”, după ce unul dintre cei mai renumiți DJ ai momentului, &ME (Keinemusik), i-a dat play la petrecerea organizată la Palatul Mogoșoaia, unde a fost invitat special.

O prietenie pe Instagram și o posibilă colaborare? „Dudadu”, cea mai nouă lansare a artistei a ajuns la DJ datorită unui simplu story postat chiar de ea. &ME a rezonat cu piesa și la fel au făcut și cei prezenți la petrecere. Rămâne de văzut dacă cei doi se vor întâlni și în studio.

&ME este unul dintre cei mai în vogă DJ ai momentului, iar piesa sa „Move”, în colaborare cu Adam Port, Stryv, Orso și Malachiii, face senzație pe toate platformele de streaming, pe TikTok și la orice petrecere unde se aude.

Un nou EP semnat Irina Rimes: „Dudadu” este doar începutul unui proiect mai amplu intitulat „Origini”, un material special pentru artistă, cu sunete inspirate din natură și o abordare nouă. Stați cu ochii pe Irina Rimes pentru mai multe detalii!

Articole similare

În mijlocul lumii și al naturii se aude vocea Irinei Rimes în “Dudadu”

Când ți-e dor de liniștea specifică naturii, de persoana dragă sau chiar de tine și ce a fost, dă un...

Dan Bălan și Irina Rimes cuceresc orice inimă cu piesa ,,Ultima noapte”

Două embleme ale industriei muzicale, Dan Bălan și Irina Rimes, colaborează pentru prima dată și lan...

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului Su...