Irina Rimes pregătește două noi albume, iar unul este în franceză @Tic Talk cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

Oana Tache îți dă bună dimineața la Virgin Radio Romania de la 7 la 10 în ultima săptămână lucrătoare din an. Dj-ița si-a propus să-l încheie pe 2021 în stilu-i caracteristic – cu muzică bună, atmosferă nebună și invitați pe măsură! În perioada 27-30 decembrie, diminețile tale vor fi pline de energie! Și asta și pentru că Oana Tache nu e singură în studioul Virgin Radio Romania.

Dacă e weekend, ești la Tic Talk cu Oana Tache! Și nu doar tu, ci și o groază de invitați pe care îi poți auzi așa cum nu ai mai apucat până acum. E și cazul Irinei Rimes, care a cântat pentru prima dată, în premieră, „Nu știi tu să fii bărbat” în limba franceză!

Artista a anunțat că pregătește două noi albume: unul în limba română pe care plănuiește să îl lanseze în primăvara acestui an, și unul în franceză cu care își dorește să cucerească publicul internațional.

Provocarea Oanei Tache pentru Irina Rimes a fost să interpreteze partea de rap a lui Grasu XXL din piesa „Pentru Totdeauna”, iar rezultatul a fost excelent! Dă un play mai jos ca să te convingi!

Matinalul de weekend de la Virgin Radio Romania s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-o deja!

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...