Confidenţialitate

Irina Rimes pregătește două noi albume, iar unul este în franceză @Tic Talk cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

Oana Tache îți dă bună dimineața la Virgin Radio Romania de la 7 la 10 în ultima săptămână lucrătoare din an. Dj-ița si-a propus să-l încheie pe 2021 în stilu-i caracteristic – cu muzică bună, atmosferă nebună și invitați pe măsură! În perioada 27-30 decembrie, diminețile tale vor fi pline de energie! Și asta și pentru că Oana Tache nu e singură în studioul Virgin Radio Romania.

Dacă e weekend, ești la Tic Talk cu Oana Tache! Și nu doar tu, ci și o groază de invitați pe care îi poți auzi așa cum nu ai mai apucat până acum. E și cazul Irinei Rimes, care a cântat pentru prima dată, în premieră, „Nu știi tu să fii bărbat” în limba franceză!

Artista a anunțat că pregătește două noi albume: unul în limba română pe care plănuiește să îl lanseze în primăvara acestui an, și unul în franceză cu care își dorește să cucerească publicul internațional.

Provocarea Oanei Tache pentru Irina Rimes a fost să interpreteze partea de rap a lui Grasu XXL din piesa „Pentru Totdeauna”, iar rezultatul a fost excelent! Dă un play mai jos ca să te convingi!

Matinalul de weekend de la Virgin Radio Romania s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-o deja!

Articole similare

MORTEN, DJ-UL DANEZ CARE A CREAT STILUL MUZICAL FUTURE RAVE ÎMPREUNĂ CU DAVID GUETTA, VINE LA MASSIF...

A mai rămas o lună până când cel mai așteptat festival de la munte, Massif, își va deschide porțile....

Lidia Buble și Havana au adus „Tatoué” live la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cele mai picante întrebări cu The Motans @Tic Talk cu Oana Tache

A început un nou sezon Tic Talk la Virgin Radio România, iar Oana Tache contiuă seria invitaților în...