Confidenţialitate

Irina RImes a început vânătoarea!

CoolNews, Muzică
share

Pentru ca cel mai recent album lansat are un feedback foarte bun si pentru ca Irina a reusit sa isi surprinda din nou ascultatorii, la începutul săptămânii, artista a anuntat un nou concurs pe pagina sa de Instagram, in care isi trimite fanii la vanatoare! Concursul suna cam asa: Începe goana după … #PASTILA!

Începând cu data de 12.06.2020 cele 10 artwork-uri ale albumului #PASTILA vor putea fi văzute în București, pe ecranele led Phoenix Media! Așa că, de ce să nu le imortalizăm în niște fotografii demne de un premiu?
Ce trebuie să faci?
Să postezi cele 10 artwork-uri într-un instagram carusel cu tag @irinarimes și #pastila și poți câștiga chiar tu un Mistery Box pe care artista ți-l va înmâna personal! 🎁
Harta ecranelor este disponibilă pe site-ul Irinei :https://irinarimes.ro/incepe-goana-dupa-pastila/
PS: Concursul se va desfășura în perioada 12.06.2020 – 30.06.2020 și ca în oricare altă competiție are un singur câștigător!

LET’S GO HUNTING!

Albumul conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. „Bagă”, „Copilul pierdut”, „Mică și slabă”, „Perfectul Imperfect”, „Perna ta”, „Singuri”, „Somn ușor”, „Tic Tac”, „Treci la nu” și „Vin și pastile” sunt melodiile care pot fi ascultate pe toate platformele digitale.

Articole similare

Cardi B și Megan Thee Stallion - Giveaway de 1 milion de dolari

Cardi B cu Megan Thee Stallion fac un Giveaway destinat exlusiv femeilor, al cărui premiu constă înt...

THE CONCERT Drive-In, amânat din cauza condiţiilor meteo

Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fon...

Irina RImes a început vânătoarea!

Pentru ca cel mai recent album lansat are un feedback foarte bun si pentru ca Irina a reusit sa isi ...