Confidenţialitate

Irina FLOW lansează ROYAL

Muzică
share

Irina FLOW vine cu o surpriză în peisajul muzical din România. Cu versuri necenzurate și influențe Trap & Hip Hop, “ROYAL” este o piesă-statement cu atitudine, inspirată de două figuri marcante din cultura egipteană: Cleopatra și Zeul Anubis.

Dupa primul single, “Tonight”, o piesa cu influențe Dance/Pop/Balcanice, Irina FLOW surprinde prin versatilitatea sa artistică și lansează “ROYAL”, o melodie trap cu iz regal necenzurat. “ROYAL” este compusă de către Irina FLOW, impreuna cu EagleClouds și Marius Moga, iar producția muzicală este realizată de EagleClouds. Piesa este disponibilă acum pe toate platformele digitale de streaming, inclusiv Spotify, Apple și Deezer. â

“ROYAL” este o piesa trap cu atitudine si cu personalitate, fiind un state-of-mind asumat. Inspiratia principala a piesei a fost combinatia dintre doua figuri marcante din cultura egipteana: Cleopatra si Zeul Anubis.”, spune Irina FLOW. Irina FLOW face parte din echipa DeMoga Music din 2017 și de atunci compune alături de Marius Moga și echipa de producători și songwriteri DeMoga Music Publishing. Originară din Timișoara, Irina este atât artistă, cât și songwriter și se remarcă imediat prin voce, flow, imagine și atitudine.

“Irina FLOW este un artist complet, care compune muzică bună și dă valoare pieselor prin vocea ei. Lucrez cu Irina de doi ani, timp în care am reușit să creăm multe piese care vor fi lansate în perioada următoare. Stați aproape, fiindca Irina FLOW este un artist care are multe de spus și nu o să se oprească aici.”, spune Marius Moga.

Articole similare

Demzer alege 5 piese care-l motivează (VIDEO)

DeMoga Music, casa de discuri condusă de Marius Moga, a devenit o adevărată pepinieră de artiști în ...

Mark Azekko & Misha Miller, cel mai nou proiect DeMoga Music, live în Virgin Tonic - VIDEO

După ce a produs hituri pentru artiști din echipa DeMoga Music, Marian Moldoveanu aka Mark Azekko s-...

“Tonight”, piesa cu care își face debutul Irina Flow - VIDEOCLIP

Echipa DeMoga Music are mână bună când vine vorba de descoperit talentele. Irina Flow, descrisă în 2...