Ioana Ignat a depășit pragul de 100.000.000 vizualizări la piesa „Nu mă uita”

CoolNews, NEWS
share

Ioana Ignat sărbătorește peste 100.000.000 de vizualizări pe canalul său de YouTube la videoclipul piesei „Nu mă uita”. Ioana este unul dintre puținii artiști din România cu un videoclip care depășește acest prag. Videoclipul piesei „Nu mă uita” a fost lansat în cadrul unui eveniment în urmă cu câțiva ani și a fost realizat de către Ionuț Trandafir. Piesa a fost compusă integral de către Ioana Ignat, muzică și text, la fel ca și alte melodii lansate de către artistă.

Ioana Ignat a adunat până în prezent peste 400.000.000 vizualizări la videoclipurile lansate, atât pe canalul său de YouTube, cât și pe alte conturi, pentru colaborările pe care le-a avut de-a lungul celor șase ani.

De acest prag, de 100.000.000 de vizualizări, se apropie și videoclipuri precum „În palma ta” sau „Doar pe a ta”, ambele lansate alături de Edward Sanda.

În plus, și canalul de YouTube al Ioanei este foarte aproape de 500.000 de abonați.
Recent, Ioana Ignat a anunțat că își unește forțele cu DJ Project pentru a prezenta publicului una dintre cele mai interesante colaborări live din muzică românească. Cele două proiecte vor împărți aceeași scenă în perioada următoare, iar fanii ambilor artiști vor fi, cu siguranță, încântați de această oportunitate unică de a-i vedea performând împreună.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și ascultări pe Spotify, printre care se numără piesă „Nu mă uită”. În 2023, Ioana Ignat va lansa primul album, pe care va include piese că „Lângă inima ta” și „Te caut iar”.

Articole similare

Ioana Ignat își prezintă albumul de debut, omonim, ca o oglindă a sufletului ei

Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate voci din peisajul muzical românesc contemporan, lanseaza ...

Ioana Ignat îmbină excepțional viața personală cu cea profesională. Ce a pregătit artista în vacanță...

În urmă cu ceva timp, artista a pregătit o serie de live session-uri pentru câteva melodii pe care l...

Ioana Ignat lansează piesa „Vocea Inimii” și are un invitat special în clip

Ioana Ignat revine cu un nou single emoționant, "Vocea Inimii", care este o expresie profundă a sent...