[INTERVIU EXCLUSIV] Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa „Tattoo”, devenind al doilea artist din istoria concursului cu doua victorii

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană care a câștigat competiția de două ori. Favorita concursului Eurovision, Loreen, a luat acasă trofeul de anul acesta cu piesa „Tattoo”.

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană care a câștigat competiția de două ori. Favorita concursului Eurovision, Loreen, a luat acasă trofeul de anul acesta cu piesa „Tattoo”.

Loreen a reușit să impresioneze publicul și juriul din întreaga Europă cu vocea sa și prestația scenică captivantă.

Într-o seară plină de emoții și de talente extraordinare, Loreen a dominat scena Eurovision 2023, demonstrând încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai talentate artiste contemporane. Piesa „Tattoo” a reușit să depăşească granițele muzicale, captivând inimile ascultătorilor cu versurile sale profunde și puternice, însoțite de o interpretare vocală sinceră și emoționantă.

Loreen, care a câștigat în 2012 Eurovision cu melodia „Euphoria”, a reușit să ofere o nouă capodoperă muzicală cu „Tattoo”. Această victorie confirmă talentul și carisma sa remarcabilă, iar Loreen devine acum al doilea artist din istoria concursului care a reușit să câștige de două ori acest concurs, dupa Johnny Logan (1980, 1987).

Nu cu mult timp în urmă, Loreen a oferit un interviu exclusiv pentru Virgin Radio Romania! Check it out:

Loreen a captivat publicul și a transmis o emoție puternică în timpul interpretării sale. Piesa „Tattoo” a fost o alegere perfectă pentru a transmite un mesaj profund și universal, iar publicul a răspuns cu entuziasm și susținere necondiționată.

Articole similare

Eurovision 2023: România ratează calificarea în Marea Finală de la Liverpool

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, ...

Prima semifinală Eurovision 2023 debutează în direct la TVR

Au început emoțiile pentru concurenții Eurovision Song Contest 2023! Prima semifinală Eurovision 202...

Reprezentantul României la Eurovision, Theodor Andrei, a participat la Ceremonia „Turquoise Carpet”...

În atmosfera plină de emoţie, ceremonia de deschidere a Concursului Eurovision 2023 a debutat dumini...