Confidenţialitate

INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Montrey: „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung la suma de 1.000.000 de abonați”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Alex Montrey, unul dintre cei mai influenți vloggeri din România, a reușit să adune pe canalul său de YouTube o comunitate de peste 1.000.000 de abonați.

Ne știți că suntem curioși și încercăm să obținem cât mai multe secrete de la cei pe care îi urmărim în online! Astăzi stăm de vorbă cu Alex Montrey, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România! Cât de greu este să ajungi la 1.000.000 de subscriberi, cât de creepy e cu adevărat Pădurea Aokigahara din Japonia?

Toate aceste întrebări dar și multe altele, cu Alex Montrey, chiar aici:

 

Ești unul dintre cei mai urmăriți YouTuberi de la noi din țară. Cum ai reușit să ajungi la 1 milion de urmăritori?

Începutul a fost cel mai greu pentru că am pornit acest canal de YouTube de la 0, nu am avut sprijinul nimănui și am fost nevoit să îmi cresc canalul pe cont propriu. Mi-am dedicat tot timpul și energia în canalul meu de YouTube și cu timpul Vlogging-ul a devenit o pasiune pentru mine și de asemenea, una dintre activitățile care mă fac cel mai fericit. A fost un drum lung, cu multe sacrificii, multe nopți nedormite însă nu am simțit niciodată că obosesc pentru că mi-a plăcut și am ajuns să iubesc atât de mult ceea ce fac încât simt că ăsta a fost drumul meu dintotdeauna. Au trecut 4 ani de când am postat primul meu clip pe YouTube, moment în care nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung la suma de 1.000.000 de abonați însă cu multă muncă și ambiție am reușit să îmi îndeplinesc unul dintre cele mai mari visuri.

 

Care e cea mai ușoară metodă să crești pe social media?

Nu cred că există o rețetă a succesului, toată lumea își dorește să facă mulți urmăritori într-un timp foarte scurt însă acest lucru nu îți garantează neapărat și succesul pentru că îi poți pierde la fel de ușor cum i-ai câștigat. Consider că pe mine m-a ajutat cel mai mult faptul că m-am apucat de asta din pasiune și nu cu gândul exclusiv de a face bani. Am avut parte de o creștere treptată pe toate platformele, fapt ce m-a ajutat să înțeleg mult mai bine social media și am avut timp să învăț cum să gestionez orice situație.

 

Te-ai apucat de muzică la 14 ani. De ce ai renunțat la muzică pentru YouTube?

Muzica a fost și va rămâne întotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Știam asta încă din momentul în care mi-am tatuat un 
”Soundwave” pe braț. Nu am renunțat la muzică însă în ultima perioadă am ales să mă concentrez pe o altă pasiune la fel de importantă, Vlogging-ul.

 

Din ce ai câștigat primii tăi bani?

Încă de când eram la școală îmi doream foarte mult să îmi câștig singur banii și să devin independent din punct de vedere financiar așa că am ales să îmi urmez pasiunea pentru muzică și mi-am câștigat primii mei bani că DJ în diverse locații din București.

 

Ai fost de curând în Japonia. Ce ți-a placut cel mai mult acolo?

Din momentul în care am ajuns în Japonia am realizat că sunt într-o lume complet nouă.
Am rămas profund impresionat de nivelul avansat al tehnologiei de acolo și în fiecare zi aveam impresia că trăiesc în viitor.

 

Ai vizitat și ,,Pădurea Aokigahara’’, locul în care se găsesc peste 100 de cadavre anual. Ce te-a făcut să mergi acolo?

Motivul principal pentru care am fost în Pădurea Aokigahara din Japonia a fost promisiunea pe care le-am făcut-o urmaritorilor mei în trecut. Seria de clipuri horror de pe canalul meu de YouTube este una dintre cele mai apreciate și pentru că urmăritorii mei și-au dorit foarte mult să filmez acolo, mi-am cumpărat biletul de avion și am zburat în Japonia chiar din prima zi în care și-a redeschis granița pentru turiști.

 

De unde a apărut pasiunea pentru mașini?

Pasiunea mea pentru mașini a început din copilărie când am descoperit seria de filme „Fast and Furious”
Încă de pe atunci visam la momentul în care voi împlini 18 ani și voi avea prima mea mașină.
Cu timpul am realizat că pentru mine mașinile nu reprezintă doar un mijloc de transport ci una dintre cele mai mari pasiuni, alături de muzică și vlogging.

Articole similare

VIDEO Actorii și producătorii serialului „1899”, interviuri în EXCLUSIVITATE pentru Virgin Radio Rom...

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene dive...

Billie Eilish a acordat același inteviu pentru al șaselea an consecutiv

Billie Eilish a acordat același interviu pentru al șaselea an la rând. Vedeta a fost intervievată pe...

EXCLUSIV Joe Keery (Stranger Things) interviu pentru Virgin Radio Romania: „Nu voi uita niciodată ac...

Un tribut adus filmelor clasice din anii '80 care au captivat o întreagă generație, STRANGER THINGS ...