Confidenţialitate

Interact Triumph te invită la a doua ediție a evenimentului “Glam it up”

CoolNews
share

Cu toții visăm la Fashion Week… Ei bine, Interact Triumph vă invită la a doua ediție a evenimentului “Glam it up”, prezentarea de modă de la care nu trebuie să lipsiți! Modernismul este tema noastră principală iar anul acesta s-au alăturat prezentării atât designeri la început de drum, cât și designeri deja consacrați, precum Lorenzo Heel, Petcu Adrian, Atelier Ducesse, Cielle Couture, Hannami and many more! Fiind o organizație non-guvernamentala, evenimetul este de natură caritabilă iar toți banii strânși vor fi donați către Asociația “Inima Copiilor”. Scopul acesteia este acela de a ajuta copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace. 

În țara noastră se nasc anual peste 1.000 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei există prea puține centre în care pot fi operați si tratați. Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor să trimitem toți copiii bolnavi pentru tratament în străinătate. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe data de 3 martie la Phoenicia Grand Hotel, ora 17:00. Accesul se realizează pe bază de donație minimă.

This year we want something bigger!

Articole similare

Interact Triumph te invită la a doua ediție a evenimentului “Glam it up”

Cu toții visăm la Fashion Week... Ei bine, Interact Triumph vă invită la a doua ediție a evenimentul...