Advertisement
Advertisement

Întâlnire de gradul 0 la Breakfast: Andrei Niculae fată în față cu Andrei Niculae

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Oameni buni, a venit momentul! Andrei Niculae și Andrei Niculae se întâlnesc față în față! Trebuia să decidem la un moment dat cine este cel care are dreptul să păstreze numele și cine este Andrei Niculae cel adevărat!

Este prima confruntare dintre două persoane cu același nume, la radio (posibil și ultima)! Nu trebuie să îți iei bilet pentru acest eveniment care va zgudui întreaga planetă, trebuie doar să asculti Virgin Radio Romania Breakfast, în fiecare zi de la 6:30 la 10, dar mai ales miercuri!

Ca să fim siguri că nu iese cu scântei și totul rămâne în parametri normali, Veronica Trandafir va juca rolul arbitrului, al singurului jurat, dar și al antrenorului lui Andrei Niculae (care dintre ei, nici noi nu știm).

Desigur, îți poți vota preferatul printr-un mesaj pe WhatsApp la 0734.666.000! Dacă vrei să-l susții pe Andrei Niculae poți trimite SMS cu textul „Andrei Niculae 1”. Dacă celălalt Andrei Niculae este preferatul tău, trimite SMS cu textul „Andrei Niculae 2”! Care e „1” și care e „2”? Asta nu mai contează.

Ești pregătit? Să sune gongul!

Miercuri, 18 ianuarie 2023, doar la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...