Confidenţialitate

Întâlnire de gradul 0 la Breakfast: Andrei Niculae fată în față cu Andrei Niculae

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Oameni buni, a venit momentul! Andrei Niculae și Andrei Niculae se întâlnesc față în față! Trebuia să decidem la un moment dat cine este cel care are dreptul să păstreze numele și cine este Andrei Niculae cel adevărat!

Este prima confruntare dintre două persoane cu același nume, la radio (posibil și ultima)! Nu trebuie să îți iei bilet pentru acest eveniment care va zgudui întreaga planetă, trebuie doar să asculti Virgin Radio Romania Breakfast, în fiecare zi de la 6:30 la 10, dar mai ales miercuri!

Ca să fim siguri că nu iese cu scântei și totul rămâne în parametri normali, Veronica Trandafir va juca rolul arbitrului, al singurului jurat, dar și al antrenorului lui Andrei Niculae (care dintre ei, nici noi nu știm).

Desigur, îți poți vota preferatul printr-un mesaj pe WhatsApp la 0734.666.000! Dacă vrei să-l susții pe Andrei Niculae poți trimite SMS cu textul „Andrei Niculae 1”. Dacă celălalt Andrei Niculae este preferatul tău, trimite SMS cu textul „Andrei Niculae 2”! Care e „1” și care e „2”? Asta nu mai contează.

Ești pregătit? Să sune gongul!

Miercuri, 18 ianuarie 2023, doar la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

[BREAKFAST] O imprimantă 3D a creat un desert din 7 ingrediente. Cum ne ajută?

Oamenii de știință au creat un desert cu șapte ingrediente folosind imprimante 3D, cu scopul de a în...

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Cu ce animal trăia de fapt o româncă în casă? Credea că e un câine de rasă după ce plăti...

Pe internet, se dau tot mai multe țepe. Vânzarea câinilor de rasă reprezintă un mod de înșelăciune t...