Confidenţialitate

Înscrie-ţi echipa la “Autism 24H Marea Neagră”

CoolNews
share

Asociaţia Centrul Psihologic Marea Neagră organizează evenimentul caritabil “Autism 24 de ore Marea Neagră care urmăreşte să promoveze dreptul la integrare în comunitate al copiilor cu nevoi speciale.

Evenimentul are loc în perioada 4 – 5 mai 2019, în staţiunea Mamaia din judeţul Constanţa.

Îţi poţi înscrie şi tu echipa la acest eveniment, iar la sfârşit, te poţi bucura de un trofeu personalizat. Echipa poate fi o gaşcă de prieteni, o instituţie publică, o companie privată, un ONG, un club sportiv sau orice altă formă de organizare.

Efortul celor 20 de oameni dintr-o echipă va fi răsplătit după 24 de ore de un trofeu personalizat.

Evenimentul din 2019 promovează oameni ce sunt implicaţi în comunitate şi care doresc să ofere celor aflaţi în dificultate o parte din energia lor.

“Drumul ales de către noi, Adrian şi Cristina Gemănaru, este acela de a lucra cu sufletul în folosul copiilor. Începând cu anul 2008 am pus bazele Centrului Marea Neagră şi am desfăşurat o activitate corectă şi profesionistă de care noi suntem mândri.

Cele mai bune idei le am atunci când alerg. Am inovat conceptul AUTISM 24H MAREA NEAGRĂ. La început am alergat singur, dar în câteva luni am reuşit să inspir o mulţime de oameni ce mi-au devenit în scurt timp şi prieteni”, au declarat organizatorii.