INNA prezintă “Queen Of My Castle” în colaborare cu Kris Kross Amsterdam

CoolNews, Muzică
share

INNA revine cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Kris Kross Amsterdam, pentru “Queen Of My Castle”. Piesa este un omagiu adus clasicului din 1997 – “King Of My Castle” de la Wamdue Project, care a câștigat popularitate mondială cu remixul lui Roy Malone din 1999. Acum, Kris Kross Amsterdam și INNA adaugă propriul lor twist piesei.

După o serie de hituri globale, incluzând “Sex” cu Cheat Codes, “Whenever” împreună cu Conor Maynard și Shaggy și “How You Samba” alături de Sofía Reyes și Tinie Tempah, piese care în total au acumulat peste 250 de milioane de stream-uri pe Spotify, a venit momentul pentru colaborarea cu INNA.

După colaborări internaționale cu artiști precum Shaggy, Tinie Tempah, Conor Maynard și Ty Dolla $ign, și după colaborarea noastră cu Sofía Reyes, a venit momentul pentru următorul superstar! Desigur, am fost mereu fani ai hiturilor fenomenale ale INNEI și am întâlnit rar o colaborare atât de armonioasă și profesionistă. Rezultatul vorbește de la sine: <<Queen Of My Castle>> este un imn al verii, de la Olanda la România și sperăm, chiar mai departe.”, declară Kris Kross Amsterdam.

INNA adaugă: „Sunt super entuziasmată de această colaborare cu Kris Kross Amsterdam și de această piesă care va rămâne în timp! Vreau să o dedic tuturor reginelor de pretutindeni! Și regilor lor. Peace and love.

De curând, INNA a lansat un nou album în spaniolă compus integral de artistă “El Pasado”. Cele unsprezece piese de pe “El Pasado” au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklistul include piesele “Primera Vez”, “Como Tu”, “Enferma”, “Hechizo”. “En la Cama”, “LaLaLa”, “El Tiempo”, “Dame la Mano”, “Que Importa”, “Cora”, “Yo Sigo Aqui”.

“El Pasado” este un album de suflet la care a lucrat 5 ani, o continuare a lui “YO”, primul album scris în spaniolă de INNA care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

INNA tocmai a încheiat turneul din Statele Unite ale Americii, cu show-uri în Los Angeles, Toronto, New York, Chicago, Miami, Seattle, San Francisco, dar și în Mexic în turneu de promo, unde a participat la festivalul Tecate Pa’l Norte, în Monterrey, unde a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3HAB cu care artista a colaborat.

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Articole similare

INNA, pe scena festivalului Tecate Pa'l Norte din Mexic alături de Imagine Dragons, Kendrick Lamar, ...

INNA este în Mexic pentru a susține un concert în cadrul festivalului Tecate Norte, un eveniment gra...

INNA prezintă prima parte a albumului “Everything or Nothing”, 6 piese compuse în Dance Queen’s Hous...

INNA revine cu un nou album - “Everything or Nothing”, deja o tradiție pentru fanii artistei care su...

INNA lansează "Cheeky", primul hit al anului 2024, o poveste despre dorința de iubire și conexiune...

Anul 2024 nu ar fi putut începe mai bine decât cu un hit de la INNA. "Cheeky", o captivantă combinaț...