Confidenţialitate

INNA lansează Wherever You Go, în colaborare cu faimosul cântăreț turc Reynmen

CoolNews, Muzică
share

Cu un fanbase combinat de peste 20 de milioane de fani pe platformele online, INNA și Reynmen își unesc forțele pentru “Wherever You Go”, o piesă plină de energie ce prelungește starea de vară din sufletele oamenilor.

Noul single descrie o poveste de iubire intensă, plină de patos. Versurile ne duc cu gândul la acea iubire de-o vară care apare de nicăieri și îți rămâne întipărită în minte pentru totdeauna. “Wherever You Go” are un ritm care te face să vrei o vară plină de petreceri și de dans, alături de persoana potrivită.

Piesa a fost compusă în camp-ul Global Records & Global Publishing din Ibiza de INNA alături de Yoshi Breen (Tiesto – Don’t Be Shy”) și Nonô (Joel Corry – Out, Out), în timp ce producția a fost realizată de colaboratorii frecvenți ai artistei –  Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

Sunt foarte entuziasmată de colaborarea cu Reynmen, sper să vă placă și vouă măcar la fel de mult ca nouă și să vă distrați ascultând piesa!”, a declarat INNA.

Mă bucur pentru oportunitatea de a colabora cu INNA. Discutam de mult timp despre o piesă împreună și cred că acum a sosit momentul pentru melodia perfectă. Sper că e o surpriză frumoasă pentru voi!”, a spus Reynmen.

INNA a avut o vară plină de concerte și festivaluri atât în România, cât și în Turcia, Lituania, Finlanda, Estonia și Belgia. Punctul culminant al acestui sezon al carierei artistei a fost, categoric, prezența pe scena Tomorrowland unde a cântat alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike.

Reynmen e un cântăreț turc iubit de comunitatea sa, debutând în 2019 cu piesa “Derdim Olsun”. De-a lungul timpului, el a reușit să devină unul din cei mai de succes cântăreți din Turcia, având milioane de vizualizări și ascultări pe platformele de streaming. Reynmen e o prezența muzicală nelipsită din topurile muzicale turcești, apreciat de un public larg.

INNA e unul din cei mai de succes artiști din România, care a reușit să se afirme printr-o carieră internațională impresionantă. Recent, artista a atins un punct cheie al carierei sale: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. INNA a stabilit, astfel, un record la nivelul industriei muzicale românești, fapt ce demonstrează cât impunătoare este prezența ei în muzică. Artista a colaborat cu importante nume internaționale, precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok , Timmy Trumpet, Sofi Tukker și mulți alții.  Piesa “Wherever You Go” e disponibilă și în varianta cântată doar de INNA, pe toate platformele de streaming.

Articole similare

INNA, Timmy Trumpet și Love Harder au lansat „Blow It Up” - piesa care dă startul petrecerii

INNA, queen of dance, a lansat o nouă piesă „Blow It Up” în colaborare cu Timmy Trumpet, unul dintre...

INNA, primul artist român care a cântat pe scena de la Tomorrowland în fața a 200 000 de oameni

În acest weekend, INNA a marcat un nouă reușită semnificativă în carieră: artista a urcat pe scena d...

INNA, 10 miliarde de vizualizări și stream-uri în întreaga carieră de până acum

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel inte...