INNA, inclusă pe coloana sonoră a campaniei ICON by Victoria’s Secret

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Muzica INNEI nu cunoaște bariere și de data aceasta, artista a marcat o nouă realizare importantă: piesa ”VKTM”, colaborarea cu Sickotoy și TAG, este inclusă în campania ICON de la Victoria’s Secret, într-un video statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior. 

Piesa a fost compusă de Breyan Isaac și Sickotoy (Alex Cotoi) și produsă de Sickotoy (Alex Cotoi).

Nu este prima dată când muzica INNEI a fost integrată în filme, seriale și alte proiecte internaționale: ”Spy”, ”Pitch Perfect 2”, ”Elite”, ”Beauty and the Beast”, dar și în jocuri video precum ”Just Dance”.

Este o onoare ca una dintre piesele mele să fie parte dintr-o campanie atât de mare cu modele inspiraționale la care toată Planeta se uită cu admirație, pentru un brand atât de cunoscut precum Victoria’s Secret. Sunt recunoscătoare și mulțumesc tuturor celor care cred în mine”, a spus INNA.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă,  are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube, peste 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, peste 1000 de concerte , cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est din ultimii ani și posesorul unui Latin Grammy, pentru cel mai bun album Latin, Rock și Urban Alternative, obținut în urma colaborării sale cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”. SICKOTOY a avut, de asemenea, multiple colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, iar cântecele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și mulți alții. Recent, el a experimentat și poziția de jurat în cadrul competiției „One True Singer” produsă de Global Records și HBO MAX.

Articole similare

INNA lansează coverul Tamally Maak x Callin' U, inspirat de Elyanna

INNA și-a obișnuit fanii dintotdeauna cu multă muzică pe care a lansat-o, dar și cu live sessions cu...

Cea mai cool gașcă din playlist-ul tău - SICKOTOY x INNA x ANTONIA x Eva Timush - "Bad Girls" -

Sunetul excepțional, combinat cu voci excepționale creează adevăratele hituri. Cea mai tare gașcă pe...

INNA lansează Just Dance Club Party cu Marco & Seba și Sickotoy, în prima sesiune din Rock the Club...

INNA își bucură mereu fanii cu proiecte și concepte noi care au în prim plan muzica și care aduc pub...