Confidenţialitate

INNA a lansat alături de copiii de la Vocea României piesa „Kids in Town” – VIDEO

Muzică
share

INNA şi copiii din echipa ei de la Vocea României Junior au pregătit o piesă pe care au lansat-o cu videoclip oficial: “Kids in Town”.

Sonia Apostol, Ştefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru şi Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care încheie concursul ca o adevărată echipă, lansând prima lor piesă.

“Sunt recunoscătoare pentru experienţa Vocea Romaniei Junior şi mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoşi şi minunaţi.

Le mulţumesc pentru încredere şi sper că le-am făcut o surpriză plăcută cu această piesa. Am simţit că li se potriveşte şi exprimă spiritul lor de artişti: liberi, creativi, cool, talentaţi”, a spus INNA.

“Energia de la filmări a fost incredibilă, s-au bucurat că s-a reunit echipa, am trăit totul la intensitate maximă şi m-au impresionat a nu ştiu câta oara, sunt foarte buni”, a mai spus artista.

Piesa “Kids in Town” este produsă de David Ciente (“Gimme Gimme”, “Dale Papi”) şi compusă de Eric Turner (cunoscut pentru piesa “Written in the Stars” cu Tinie Tempah, “BOP BOP” cu INNA) şi Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son).

Cel mai recent single al INNEI „Gimme Gimme” are peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, este pe radio în Franţa, Turcia, America Latina, Spania, România.

 

Articole similare

Albumul INNA-”Heartbreaker” va fi disponibil în magazinele digitale din decembrie

INNA lansează albumul ”Heartbreaker”, care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s ...

INNA și Henri Purnell lansează "Pretty Thoughts" - VIDEO

INNA revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Care...

INNA la JOBHUNTER: Castigam 270 de lei pe saptamana (AUDIO)

In fiecare joi Andrei Niculae este #JobHunter la Virgin Radio. Unul dingtre cei mai mari artisti ai ...