INNA a lansat alături de copiii de la Vocea României piesa „Kids in Town” – VIDEO

Muzică
share

INNA şi copiii din echipa ei de la Vocea României Junior au pregătit o piesă pe care au lansat-o cu videoclip oficial: “Kids in Town”.

Sonia Apostol, Ştefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru şi Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care încheie concursul ca o adevărată echipă, lansând prima lor piesă.

“Sunt recunoscătoare pentru experienţa Vocea Romaniei Junior şi mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoşi şi minunaţi.

Le mulţumesc pentru încredere şi sper că le-am făcut o surpriză plăcută cu această piesa. Am simţit că li se potriveşte şi exprimă spiritul lor de artişti: liberi, creativi, cool, talentaţi”, a spus INNA.

“Energia de la filmări a fost incredibilă, s-au bucurat că s-a reunit echipa, am trăit totul la intensitate maximă şi m-au impresionat a nu ştiu câta oara, sunt foarte buni”, a mai spus artista.

Piesa “Kids in Town” este produsă de David Ciente (“Gimme Gimme”, “Dale Papi”) şi compusă de Eric Turner (cunoscut pentru piesa “Written in the Stars” cu Tinie Tempah, “BOP BOP” cu INNA) şi Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son).

Cel mai recent single al INNEI „Gimme Gimme” are peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, este pe radio în Franţa, Turcia, America Latina, Spania, România.

 

Articole similare

The Motans și INNA urcă pe prima poziție în VIRGIN RADIO HOT 40 cu Pentru că

"Pentru că" este o piesă de dragoste sensibilă, compusă de INNA și produsă de The Motans. „De fiecar...

Dirty Nano îți aduc cel mai #boom remix al piesei "Pentru că" de la INNA și The Motans - VIDEO

"Pentru că", single-ul lansat de INNA în colaborare cu The Motans are aproape 9 milioane de vizualiz...

De vineri ne vedem la Alba Fest

B.U.G. Mafia, INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții și Antonia sunt cap de afiș în perioada...
X