Începe Afterhills #dreamers2018

CoolNews
share

#dreamers2018 începe azi iar Virgin Radio Romania te invită să trăiești cea mai tare experiență de festival la cel mai mare festival de muzică din regiunea Moldovei. Afterhills are loc la 6 kilometri de centrul Iaşiului, la ieşirea spre DE85.  Poți ajunge acolo simplu și cu un  shuttle bus Afterhills, pentru care ai programul complet pe virginradio.ro.

O să găsești pe virginradio.ro și la Virgin Radio Romania toate informațiile care te ajută să te distrezi cât mai tare la festival, să găsești concertele și scenele care te interesează și să trăiești cele mai intense experiențe la Afterhills 2018!

Anul acesta sunt aşteptaţi zilnic peste 40.000 de participanţi, respectiv 160.000 de vizitatori pe perioada celor patru zile de festival, dublu comparativ cu ediţia precedentă.

La Afterhills 2018 te așteaptă muzică pop, rock, alternativ, EDM, trance, trip-hop, hip hop, disco, funk, bossa nova, drum ’n’ bass și dubstep, reggae, ambiental, chillout și psy trance. Printre headlinerii festivalului se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.

#zebravirgin

În fiecare zi de festival, prinde zebra Virgin Radio Romania într-o fotografie, fă-ți un selfie cu ea și încarcă imaginile cu hashtagul #zebravirgin pe Facebook, Instagram sau Twitter tăguind conturile oficiale Virgin Radio Romania. Te așteaptă surprize direct în festival și după! Avem super tricouri și premii surpriză pentru cine prinde #zebravirgin la Afterhills!

Programul Afterhills 2018 pentru fiecare dintre scene

Articole similare

Peste 100.000 de festivalieri au petrecut în inima Moldovei la Afterhills 2018

AFTERHILLS, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, a ajuns la final. Cea de-a dou...

Cum s-a încheiat festivalul Afterhills - VIDEO

Au fost 4 zile de basm la Iași, unde Afterhills music & arts festival a scris o frumoasă poveste...

Aşa a fost în a treia noapte la Afterhills - VIDEO

Zeci de artişti au urcat pe scenele Afterhills în a treia noapte de festival şi au încins atmosfera ...
X